Zannidache, marele câștigător al Survivor All Stars 2024. Câți bani primește, de fapt, faimosul. Suma este impresionantă

Joi seară, finala Survivor All Stars 2024 a adus bucurie și emoție pentru Zannidache, care a fost desemnat marele câștigător al show-ului fenomen de la Pro TV. Faimosul a ridicat trofeul cu entuziasm și s-a întors acasă cu cecul în valoare de 100.000 de euro. Cu toate acestea, aceștia nu sunt singurii bani pe care Zanni îi va primi în urma participării sale la competiție. Iată câți bani a obținut, de fapt, după acest parcurs spectaculos!

Ce sumă colosală primește Zanni de la Survior All Stars
Survivor All Stars 2024 și-a desemnat câștigătorul după un duel intens și o sesiune de voturi care a captivat telespectatorii. Zanni, cel care a câștigat trofeul și în 2021, pe când emisiunea era difuzată de Kanal D, a reușit din nou să își demonstreze abilitățile și determinarea. Astfel, fostul faimos a plecat acasă cu trofeul și cecul în valoare de 100.000 de euro.

Cu toate că premiul de 100.000 de euro este impresionant, acesta nu reprezintă singura sumă de bani pe care Zanni o va primi pentru participarea sa la Survivor All Stars 2024. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.ro, artistul a semnat un contract avantajos cu Pro TV, care îi oferă o recompensă suplimentară.

Zanni a rezistat în competiția din Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni. Conform contractului semnat cu Pro TV, acesta a primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Așadar, pentru cele 20 de săptămâni, Zanni va încasa încă 100.000 de euro, ceea ce duce suma totală pe care o va primi la 200.000 de euro. Această recompensă substanțială reflectă eforturile și determinarea demonstrate de Zanni în cadrul emisiunii.

Prima reacție a lui Zanni după ce și-a adjudecat victoria
Imediat după ce a fost anunțat ca fiind câștigătorul Survivor All Stars 2024, Zanni a transmis un mesaj plin de entuziasm pe Instagram. „Vă iubescccc’!! Acum 3 ani n-am realizat nimic. Acum sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMANIAAAAAAAA” a scris faimosul pe Instagram. Mesajul său a fost întâmpinat cu o avalanșă de comentarii de susținere și felicitări din partea fanilor.

Zanni a demonstrat pe parcursul competiției că merită titlul de câștigător. Determinarea, abilitățile fizice și strategia sa i-au adus nu doar trofeul, ci și respectul și admirația colegilor de echipă și a publicului. Aceasta este a doua oară când Zanni reușește să câștige Survivor, confirmându-și statutul de competitor de top.

Finala Survivor All Stars 2024 a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori, iar victoria lui Zanni a generat o reacție puternică în rândul fanilor. Rețelele sociale au fost inundate de mesaje de felicitare și de aprecieri pentru parcursul său excepțional în competiție. Publicul a apreciat nu doar abilitățile sale sportive, ci și transparența și onestitatea de care a dat dovadă pe tot parcursul emisiunii.

Ce planuri de viitor are
Cu o sumă totală de 200.000 de euro câștigată în urma competiției, Zanni are planuri mari pentru viitor. Artistul a menționat că dorește să investească banii într-un proiect personal: construcția unei tabere cu cabane la munte. Acest proiect reprezintă o vis realizat pentru Zanni, care își dorește să creeze un loc de refugiu și relaxare pentru oameni.

În ciuda bucuriei victoriei, Zanni a recunoscut că adversarii săi au fost puternici și merituoși. El a subliniat că transparența și onestitatea sa au fost elemente cheie în câștigarea competiției. Totodată, Zanni a menționat că punctele forte ale adversarilor săi, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, au fost sprijinul familiilor lor, dar că rezultatele sportive l-au ajutat să depășească aceste provocări.

Finala Survivor All Stars 2024 a fost un eveniment plin de emoții și tensiune, culminând cu victoria meritată a lui Zannidache. Cu un total de 200.000 de euro câștigați și planuri ambițioase pentru viitor, Zanni își confirmă statutul de campion și de model pentru fani. Reacțiile publicului și susținerea acestora au fost copleșitoare, demonstrând încă o dată popularitatea și respectul de care se bucură artistul. Rămâne de văzut ce alte realizări impresionante va aduce viitorul pentru Zanni, dar un lucru este sigur: și-a lăsat o amprentă de neșters în istoria Survivor All Stars.

CITEȘTE ȘI...