Vesti triste pentru muzica din Romania. Fuego ia în considerare retragerea din industria muzicală

Fuego ia în considerare retragerea din industria muzicală. Iată detaliile!

Fuego ia în considerare retragerea din industria muzicală
Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego și celebru pentru colindele sale încântătoare, are doar 47 de ani. Cu toate acestea, artistul contemplă deja asupra retragerii din industria muzicală.

Artistul în vârstă de 47 de ani se gândește să se retragă cu demnitate din lumina reflectoarelor, inspirându-se din figuri iconice precum Tina Turner și Tamara Buciuceanu Botez, care au ales să se retragă la apogeul carierelor lor. Fuego recunoaște provocările unice cu care se confruntă soliștii în menținerea calității vocii pe măsură ce înaintează în vârstă, subliniind necesitatea vocalizării constante și a repetițiilor pentru a răspunde așteptărilor publicului.

Fuego: „Nu-mi doresc să cânt mult”
Dorința cântărețului de a menține un echilibru între longevitatea în industrie și păstrarea calității interpretărilor sale este evidentă. Decizia lui Fuego de a se retrage cu demnitate, în timp ce încă poate oferi interpretări impactante, subliniază angajamentul său de a lăsa o impresie durabilă pe scenă.

„Nu-mi doresc să cânt mult! Atât cât am să pot am să cânt! Marii artiști au preferat să se retragă în vogă fiind. Am adorat-o pe Tina Turner. Am și astăzi autograful ei, cu ștampilă oficială, de la fan-clubul din New-York. E înrămat la mine acasă! Ea s-a retras în plină putere. La fel, marea actriță a noastră, Tamara Buciuceanu Botez. Ca atare nu-mi doresc să cânt până la o vârstă respectabilă, până la adânci bătrâneți.

Vreau să urc pe scenă decent, cât voi putea cânta. În plus atenție, va conta și starea vocii. Dacă un actor poate urca pe scenă și la 70 sau 80 de ani, pentru un solist e mai dificil. Trebuie să-ți menții vocea, să faci vocalize, repetiții. Pe scurt, trebuie să apari în fața publicului ca o stea, așa cum te și percepe el de ani buni. Îmi doresc să cânt, dar nu foarte, foarte mult!”, a spus Fuego, potrivit Cancan.

Totuși, fanii așteaptă cu nerăbdare aparițiile viitoare ale lui Fuego!

CITEȘTE ȘI...