Vești despre Adrian Daminescu, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Soția artistului a făcut anunțul

Vești despre Adrian Daminescu. În urmă cu doi ani, artistul primea o veste groaznică și anume că suferă de cancer pulmonar, una dintre cele mai cumplite boli. După ce a luat o pauză din carieră, a revenit miraculos în fața publicului său.

Vești despre Adrian Daminescu. Soția artistului a dezvăluit care este starea de sănătate a partenerului ei, caracterizându-l drept „ambițios”, iar acest fapt este dovedit de „lansarea a două noi piese”. De asemenea, deși încă suferă de cumplita boală, vocea nu i-a fost afectată, dar trebuie să aibă mai multă grijă la mediul în care își desfășoară evenimentele.

Vești despre Adrian Daminescu

”Soțul meu este foarte ambițios. Nu renunță nici acum la piesele mai grele din repertoriu, care îl solicită mult din punct de vedere vocal. Ca surpriză, el va lansa două noi piese, orchestrate de Nicolae Caragea.

În plus, are în lucru și o colaborare de excepție, cu Dida Drăgan, pe o piesă internațională, vom cere acordul respectivei case de producție, pentru a avea dreptul să o interpreteze.

Boala nu i-a afectat lui Adrian vocea, dar, momentan, nu va susține concerte foarte lungi ca durată, pentru că plămânii trebuie să se refacă total după intervenții.”, spune Dana Daminescu, pentru Playtech.ro.

Adrian Daminescu a participat la Festivalul Mamaia 2023

Adrian Daminescu a participat la Festivalul de muzică ușoară Mamaia 2023, în perioada 25-27 august. Primul său succes l-a avut în anul 1996, când a apărut tot la Festivalul de la Mamaia.

„Succes am tot avut, din 1996, prima mea apariție la «Mamaia», până în 1991, când am avut prima dezamăgire. Mi-a părut rău de premiu, o șalupă de 4 persoane, din fibră de sticlă, foarte frumoasă și cochetă pe care sponsorul festivalului de-abia aștepta să mi-o înmâneze, dar organizatorii festivalului au hotărât altceva. Da… Mi-au făcut-o, eu fiind pescar de mare și cu casă în Constanța”, a spus Adrian Daminescu.

CITEȘTE ȘI...