Vestea zilei despre Gabriela Cristea! Anunțul făcut chiar de soțul ei

Prezentatoarea TV și soțul ei Tavi Clonda formează un cuplu solid, dar ca în orice relație mai există mici certuri și, uneori chiar unele serioase. Acest lucru l-a mărturisit chiar Tavi Clonda, care a spus că au avut chiar recent o discuție destul de aprinsă.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc este cel format de Tavi Clonda și Gabriela Cristea.

Însă, ca în orice cuplu, mai apar și mici neînțelegeri între ei. Se pare însă că cei doi au avut chiar o discuție mai aprinsă, care a scos-o din minți pe cunoscuta prezentatoare TV.

De la ce a pornit ultima discuție tensionată?

Gabriela Cristea a avut adesea probleme cu kilogramele în plus și a fost măcinată de acest subiect.

După naștere a slăbit considerabil, dar tot nu a ajuns la silueta pe care și-o dorea, iar multe diete nu funcționează. De aici se pare că a pornit și ultima discuție dintre cei doi soți.

Astfel, Tavi Clonda, i-a sugerat prezentatoarei emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii” să mai dea jos câteva kilograme. Motivul este acela că dorește să-și vadă soția mândră de felul în care arată.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit.

După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă.

Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport”, a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.

În ciuda acestor mici certuri, Tavi și Gabriela Cristea au reușit să-și clădească o relație puternică.

Niciunul dintre ei nu ține supărarea și găsesc imediat o modalitate de a se împăca.

„E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță, în orice, e nevoie de răbdare și de consecvență. Discuții au mai fost, vreo două-trei, mai serioase, dar și acelea de moment.

La noi trece totul în două zile.

Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața”, a mai spus Tavi Clonda pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI...