Un șofer român de TIR a murit carbonizat pe un drum din Italia. Era căsătorit și avea doi copii

Un accident rutier tragic a avut loc pe un drum din Italia, unde un șofer român de TIR a murit, după ce autovehiculul în care se afla a luat foc.

Un accident rutier tragic a avut loc în Italia, unde un șofer român de TIR a murit. Nenorocirea a avut loc în după-amiaza de luni, 27 mai, în zona cartierului Mezzofato din Corigliano Rossano.

În timpul cursei, șoferul a pierdut controlul volanului și a frânat brusc, iar în acea clipă, el a a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un alt TIR care circula regulamentar. În acel moment, ambele TIR-uri au luat foc, iar șoferii au murit pe loc, nereușind să iasă din cabine. La locul accidentului s-a produs un incediu uriaș, care a fost stins cu greu de pompieri. O altă mașină de pe drum a fost implicată în incendiu, dar șoferița a reușit să iasă la timp din autovehicul. Femeia a suferit un șoc văzând flăcările uriașe care i-au curpins mașina și trăind cu teama că va muri. După stingerea incendiului, cei doi șoferi au fost găsiți carbonizați de echipajele de salvare.

Un șofer Român De Tir A Murit Carbonizat Pe Un Drum Din Italia. Era Căsătorit și Avea Doi Copii

Șofer român de TIR, mort pe un drum din Italia

Costel, șoferul român de TIR avea o familie fumoasă și doi copii care îl așteptau să ajungă acasă. Din păcate, acesta lasă în urmă o durere cumplită și mii de lacrimi.

Cauza exactă a incidentului nu a fost încă identificată de autorități, dar este luată în calcul varianta ca șoferul român să fi adormit la volan sau să se fi simțit rău în momentul producerii accidentului, potrivit Spy News.

CITEȘTE ȘI...