Un șofer de autobuz a văzut că au urcat o femeie și un bebeluș și, fără să știe cineva, a sunat la numărul de urgență. Acum este un erou! Mai rar așa ceva:

Șoferii de autobuze trebuie să fie permanent atenți la călătorii care urcă în mijlocul de transport și să raporteze dacă ceva este în neregulă în cazul vreunuia.

Un șofer din San Francisco a devenit eroul orașului după ce a observat ceva neobișnuit în autobuzul lui și a decis să ia măsuri.

Era duminică atunci când un bărbat și-a pus fetița în vârstă de șase luni în scaunul pentru mașină, apoi s-a îndepărtat câțiva metri de ea pentru a-i pregăti o sticlă cu lapte. Însă a fost suficient pentru ca o femeie să o răpească pe micușă și să se urce apoi într-un autobuz.

Familia a sunat imediat la numărul de urgență, iar polițiștii au emis imediat o alertă că o femeie a răpit un copil. Din fericire, un șofer de autobuz a auzit acel anunț și a oprit să aștepte poliția, atunci când a văzut că o femeie se potrivea descrierii.

„Este o situație atât de rară. Operatorii noștri sunt instruiți să răspundă unor situații de urgență ca aceasta, iar aceștia au făcut posibilă această salvare”, a dezvăluit purtătorul de cuvânt al serviciului de urgență.

Datorită ajutorului șoferului, polițiștii au fost capabili să localizeze suspecta și pe copil în numai 30 de minute.

Toată lumea vorbește acum despre fapta extraordinară pe care a făcut-o acest șofer, iar bebelușul a ajuns în siguranță înapoi la părinții săi.

CITEȘTE ȘI...