Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri. Unul dintre pasageri a murit, informează publicația locală TargatoCN.

Incidentul s-a petrecut, miercuri seară, după ce șoferul a pierdut controlul microbuzului într-o curbă din regiunea italiană Piemonte.

Microbuzul, la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri, provocând astfel moartea unuia dintre pasageri.

De asemenea, alte trei persoane au fost rănite: două cu răni ușoare (cod verde) și una cu răni moderate (cod galben), care au fost transportate la spitalul din Cuneo, relatează Rotalianul.

Polițiștii italieni au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii tragicului accident rutier.

Tânărul român călătorea la bordul unui microbuz Ducato cu nouă locuri, ca pasager, alături de conducătorul auto și alți trei români.

În timp ce vehiculul se deplasa pe Strada Provincială 3, porțiunea care leagă centrul localității Centallo de Castelletto Stura, conducătorul auto a pierdut controlul mașinii într-o curbă.

În urma accidentului, pe lângă decesul bărbatului de 30 de ani, au fost înregistrate și trei persoane rănite: două cu răni ușoare (cod verde) și una cu răni moderate (cod galben), care au fost transportate la spitalul din Cuneo.

CITEȘTE ȘI...