UN DIVORȚ INEDIT ZGUDUIE LUMEA SHOWBIZ-ULUI. AU DECIS SĂ SE DESPARTĂ DUPĂ 20 DE ANI DE RELAȚIE.

Unul dintre evenimentele care a cutremurat lumea showbiz-ului este divorțul dintre două vedete extrem de apreciate la nivel internațional.

După o relație care a durat peste 20 de ani și în ciuda faptului că au trei copii împreună, cei doi au hotărât să pună capăt căsniciei lor, generând o undă de șoc în rândul fanilor și al comunității media.

Comediantul englez Sacha Baron Cohen și actrița Isla Fisher, care au fost împreună timp de două decenii, au decis să meargă pe drumuri separate. Cuplul, care s-a căsătorit acum 14 ani, a fost într-o relație de 23 de ani.

Acest lucru a surprins pe mulți, deoarece erau considerați unul dintre cele mai stabile și iubite cupluri din industria de divertisment.

Cei doi și-au început povestea de dragoste în anul 2001, atunci când s-au întâlnit la o petrecere în Sydney. La acea vreme, niciunul dintre ei nu era foarte cunoscut în industria showbiz-ului. Cu toate acestea, destinul a adus-o pe Fisher și pe Cohen împreună, iar relația lor s-a dezvoltat pe măsură ce carierele lor au început să crească.

Sacha Baron Cohen a câștigat popularitatea internațională după rolul său din filmul “Borat”, în timp ce Isla Fisher a devenit cunoscută publicului larg odată cu lansarea filmului “Wedding Crashers” în 2005. Dragostea lor a rezistat testului timpului, iar în 2010 cei doi s-au căsătorit, întemeind o familie frumoasă.

Anunțul șocant al divorțului lor a fost făcut printr-o postare surprinzătoare pe conturile lor de socializare. Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au transmis un mesaj emoționant, exprimând că își încheie “un lung meci de tenis care a durat mai bine de 20 de ani”.

Deși nu au oferit prea multe detalii cu privire la motivele din spatele divorțului lor, cei doi au confirmat că actele de divorț au fost depuse încă din 2023. În această perioadă dificilă, ei au solicitat intimitate și au subliniat că prioritatea lor principală este bunăstarea și fericirea celor trei copii pe care îi au împreună.

Este evident că această despărțire a fost un moment dificil pentru amândoi, însă își asumă responsabilitatea de a-și continua viețile și de a rămâne alături de copiii lor în această perioadă de tranziție. Ei au exprimat aprecierea lor pentru respectul și înțelegerea fanilor și au cerut din nou să li se acorde intimitate în această perioadă delicată.

CITEȘTE ȘI...