Un cuplu de tineri a murit la cateva minute dupa casatorie. Mama mirelui a asistat la accident

Dupa ce si-au unit destinele, un barbat si o femeie din Texas au murit intr-un accident rutier, potrivit digi24.ro, care citeaza CNN.
Harley Morgan, in varsta de 19 ani, si Rhiannon Bourdeaux, in varsta de 20 de ani, au murit in orasul Orange,

la cateva minute dupa ce au plecat de la starea civila. Ei se aflau pe drum, cand masina lor a fost lovita de un camion.

In spatele autoturismului tinerilor se afla familia mirelui, care a asistat neputincioasa la tragedie.

„Am vazut cand mi-a murit copilul. inca am sangele baiatului meu pe mine pentru ca am incercat sa-i scot pe amandoi din masina.
Este o imagine care o sa ma bantuie tot restul vieții. Nu o sa uit. O sa vad camionul care mi-a lovit copilul in fiecare noapte din viața”, a spus mama mirelui.

Soferul camionului a scapat fara nicio rana. Autoritațile investigheaza acum in ce condiții s-a produs accidentul.

 

După ce și-au unit destinele, un bărbat și o femeie din Texas au suferit o tragedie neașteptată într-un accident rutier, conform informațiilor de pe digi24.ro, care citează CNN. Harley Morgan, în vârstă de 19 ani, și Rhiannon Bourdeaux, în vârstă de 20 de ani, au pierit într-un orășel numit Orange, la doar câteva minute după ce au plecat de la ceremonia căsătoriei civile. Cei doi proaspeți căsătoriți se aflau pe drum atunci când mașina lor a fost implicată într-un tragic accident cu un camion.

 

În spatele autoturismului tinerilor se afla familia mirelui, care a fost martoră neputincioasă la această tragedie de neînchipuit. Mama mirelui a împărtășit cu durere:

„Am văzut când mi-a murit copilul. Încă am sângele băiatului meu pe mine pentru că am încercat să-i scot pe amândoi din mașină. Este o imagine care o să mă bântuie tot restul vieții. Nu o să uit. O să văd camionul care mi-a lovit copilul în fiecare noapte din viața mea.”

Conducătorul camionului a scăpat fără nicio rană în urma accidentului. Autoritățile desfășoară acum o investigație pentru a stabili circumstanțele precise în care a avut loc această tragedie devastatoare.

CITEȘTE ȘI...