Un caz remarcabil a ieșit la iveală în Marea Britanie!

Un bărbat din Falmouth, Cornwall, a consumat incredibile cantități de apă – câte 10 litri în fiecare zi – timp de doi ani

Cu toate acestea, după ce bea această cantitate impresionantă de lichid, continua să simtă o sete insuportabilă.

Preocupat de această situație neobișnuită, el a decis să consulte un medic pentru a descoperi motivul din spatele funcționarii ciudate a organismului său. Cu toate acestea, vestea primită de la doctor a fost șocantă. Bărbatul se confruntă cu probleme grave de sănătate. Articolul de mai jos va dezvălui verdictul dat de medici și ce s-a întâmplat cu britanicul.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a consumat atâta apă zilnic
Timp de doi ani, acest bărbat din Marea Britanie a consumat zilnic câte 10 litri de apă. Cu toate acestea, chiar și după ce consuma această cantitate impresionantă de lichid, el continuă să sufere de o sete insuportabilă. După doi ani de această neobișnuită situație, când lucrurile nu s-au remediat de la sine, bărbatul a hotărât să caute ajutor medical. Analizele medicale pe care le-a efectuat ulterior l-au pus față în față cu realitatea că are probleme grave de sănătate. O serie de investigații, inclusiv un RMN, i-au arătat cauza acestei situații neobișnuite.

Inițial, pe baza primelor analize, s-a crezut că bărbatul, pe nume Jonathan Plummer, suferea de diabet. Cu toate acestea, medicul de familie a insistat că trebuie efectuate și alte teste și a sugerat să ceară sfatul unui nefrolog. Cu toate acestea, nici aceste teste nu au oferit răspunsurile necesare în acel moment.

În cele din urmă, după multiple investigații, problema de sănătate a fost descoperită în urmă unui control oftalmologic. A fost nevoie apoi de un RMN pentru a se confirmă diagnosticul. Verdictul medicilor a fost cumplit pentru britanic: avea o tumoare pe creier. Această tumoare s-a dezvoltat în glanda hipofiza, ceea ce explică setea constantă pe care o simțea bărbatul.

Ce a urmat după descoperirea medicilor
În urmă investigațiilor medicale, bărbatul a trebuit să se supună unui tratament de radioterapie care a constat în 30 de ședințe. După acest tratament, el a reușit să se vindece. Cu toate acestea, vindecarea a venit la un preț. Acum, acest bărbat va trebui să urmeze un tratament pe viață. Experiența medicală prin care a trecut i-a oferit o lecție de viață prețioasă. În prezent, el strângere bani pentru a ajută pe cei care se confruntă cu aceeași situație dificilă.

„Am simțit o sete constantă pe care nu am putut-o potoli. Am ajuns în punctul în care eliminam la fel de multă apă cât beam. A fost o perioadă îngrozitoare care m-a făcut să pierd zile de lucru, la un moment dat, și am experimentat o oboseală extremă. Am fost devastat. Tumoarea îmi creștea pe glanda hipofiză. Ceea ce îmi provoca nevoia de a bea apă tot timpul. O operaţie nu a fost luată în calcul, aşa că am fost trecut pe steroizi ca să mă ajute să scap de presiunea din creier”, a explicat bărbatul, pentru The Mirror.

CITEȘTE ȘI...