Un bărbat singur a adoptat o fetiță “neobișnuită” care fusese respinsă de 20 de familii înainte,

Viața unei tinere fete s-a schimbat după ce a fost respinsă de mama sa și de alte douăzeci de familii care doreau să o adopte.

Povestea de adopție a lui Luca Trapanese și a fiicei sale, Alba, a atras atenția pe scară largă din mai multe motive, dar poate cel mai notabil pentru raritatea cu care serviciile sociale acordă custodia unui singur bărbat homosexual.

Cu toate acestea, pentru Luca, au făcut o excepție, și suntem foarte bucuroși că au făcut-o.

Potrivit BBC, italianul Luca, în vârstă de 41 de ani, a scris o carte despre creșterea lui Alba, un copil cu sindrom Down, și dificultățile cu care s-a confruntat.

Într-un interviu la radio, Trapanese a afirmat că situația sa “distrugă stereotipurile despre paternitate, religie și familie”.

De mult timp a fost dificil pentru părinții gay sau singuri să adopte copii în Italia.

Un Bărbat Singur A Adoptat O Fetiță “neobișnuită” Care Fusese Respinsă De 20 De Familii înainte,

Alba avea doar 13 zile când Luca a adoptat-o în 2017, după ce 20 de familii o respinseseră din cauza problemelor de sănătate.

Luca și-a petrecut întreaga viață dorind să aibă copii și a lucrat în mai multe centre pentru persoane cu nevoi speciale. El a dezvoltat o pasiune puternică pentru a ajuta oamenii după ce și-a pierdut cel mai bun prieten din cauza cancerului când avea doar 14 ani.

În timpul liber, el își petrecea timpul ajutând persoanele cu dizabilități și bolnavii incurabili prin intermediul organizațiilor caritabile afiliate Bisericii Catolice.

Cu toate că este singur, acum Alba locuiește cu el într-o familie iubitoare ca rezultat al deciziei sale de a continua cu adopția.

Potrivit BBC, Alba este un copil hotărât și puțin rebel. Este deschisă și îi place să se joace și să danseze cu oamenii.

Un Bărbat Singur A Adoptat O Fetiță “neobișnuită” Care Fusese Respinsă De 20 De Familii înainte,

A trecut ceva timp de când frumoasa poveste de dragoste a lui Luca și Alba a devenit pentru prima dată virală online.

Călătoriile și distracțiile zilnice ale familiei sunt încă vizibile pentru cei peste 320.000 de urmăritori de pe Instagram ai lui Luca.

Ei petrec mult timp pur și simplu petrecând timp împreună și se distrează foarte bine.

Deși pandemia a schimbat viața lor, este îmbucurător să observăm cum cooperează unul cu celălalt.

Un Bărbat Singur A Adoptat O Fetiță “neobișnuită” Care Fusese Respinsă De 20 De Familii înainte,

Împreună, le place să călătorească în Italia, să fie în aer liber, să picteze, să socializeze și să se bucure de mâncăruri delicioase.

Transmitem felicitări cordiale lui Luca și Alba! Luca este, fără îndoială, un om bun și generos, și datorită lui, această tânără are un viitor strălucit.

Dacă ceea ce a făcut Luca v-a emoționat, vă rugăm să DISTRIBUIȚI acest articol!

CITEȘTE ȘI...