Un bărbat a murit, după ce a fost implicat într-un accident rutier grav în Suceava! Mașina lui a intrat în coliziune cu un camion

Un accident grav s-a produs în Suceava! Un bărbat a murit, joi, după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un camion. Tragedia a avut loc pe DN2E, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața șoferului din autoturism.

Un bărbat a avut parte de un sfârșit tragic pe DN2E
Mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un camion
Un bărbat a avut parte de un sfârșit cumplit, dupp ce și-a pierdut viața într-un accident rutier grav pe DN2E în Suceava. Bărbatul se afla la volanul mașinii, iar mai apoi a intrat în coliziune cu un camion. Rănile pe care le-a suferit au fost mult prea grave pentru a putea supraviețui, astfel că medicii au fost nevoiți să confirme decesul bărbatului.

Un bărbat a murit într-un accident tragic în Suceava

După ce o femeie din Brașov a murit într-un accident rutier, încă o tragedie s-a produs pe străzile din România. De această dată este vorba despre un bărbat, care a murit pe DN2E, în zona localității Cornu Luncii. Bărbatul se afla la volanul unei mașini, care a intrat cu viteză într-un TIR.

Medicii și pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni au ajuns imediat la fața locului, echipați cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la locul tragediei au ajuns și două echipaje SAJ, care au oferit ajutorul necesar.

Cadrele medicale nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața șoferului din autoturism, care a rămas încarcerat. Șoferul camionului a ajuns la spital cu câteva răni, inclusiv la picior.

Un alt accident s-a produs în Ialomița

În urmă cu trei zile, un accident grav s-a produs în Ialomița. Este vorba despre două TIR-uri care s-au ciocnit. Acestea erau conduse de doi șoferi din Brăila. Din nefericire, unul dintre ei și-a pierdut viața, la doar 42 de ani, după ce a ajuns la spital cu elicopterul SMURD. Celălalt șofer a fost transportat și el de urgență la spital și a fost internat.

”Una a fost preluată de către echipajul SAJ Constanța. Cea de-a doua persoană, inconștientă și încarcerată, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului și transportată

CITEȘTE ȘI...