Ultimă oră! Familia lui Dan Ciotoi a făcut anunțul! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp…

Ultimă oră! Familia lui Dan Ciotoi a făcut anunțul! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp…

Îndrăgitul artist care timp de decenii ne-a încântat cu melodiile sale ajunge din nou pe mâna chirurgilor.

Artistul a mai fost operat după ce i s-a descoperit o formațiune de tip tumoră despre care se credea că era canceroasă.Interpretul ajunge iar pe mâna medicilor întrucât i s-a descoperit o nouă formațiune canceroasă, iar riscurile acestei operații sunt foarte mari.„Nu mi-e frică de intervenție, Nu are legatură cu corzile vocale, decât cu nervii faciali. Operația implică un risc, dacă se fac greșeli, voi avea semi-pareză, dar am citit că există tratament dacă se întâmplă acest lucru.

Eu dupa 10 zile mă simțeam bine la prima operatie, cam doua saptamani dureaza recuperarea”, a declarat Ciotoi.

Dan Ciotoi a vorbit cu Revista Teo după operația suferită
Dan Ciotoi se simte bine, însă în continuare nu știe dacă tumora care i-a fost descoperită poate scoate la iveală un posibil cancer.Solistul trupei Generic a vorbit în exclusivitate cu noi și ne-a mărturisit că așteaptă analizele efectuate în urma operației de acum o lună.„Mă simt bine, sunt bine. Nu urmez niciun tratament anume în urma operației. Operația a fost acum o lună de zile. Trebuie să îmi vină rezultatele la tumoră.

Îmi doresc să trec și peste perioada asta. Mă bucur că starea de sănătatea nu mi-a afectat în mod serios activitatea. Nu am suspendat niciun concert.Tot ce îmi doresc de la anul 2018 este să am parte de sănătate. Vreau să reiau concertele în sălile polivalente, în sălile de la casele de cultură”, ne-a spus Dan Ciotoi.„Am observat că sunt umflat pe partea stângă a corpului, e vorba de glanda parotidă mixtă. S-a depistat o tumoră, dar nu pot spune dacă e benignă sau malignă.

Nu pot spune mai multe până nu se fac investigațiile. Mâine am o întâlnire cu domnul doctor pentru o posibilă operație”, ne-a mărturisit Dan Ciotoi.Trupa Generic este una din cele mai iubite formații românești de muzică de petrecere și manele, înființată în anul 1987.Fondatorul trupei este Dan Ciotoi, solist și chitarist originar din județul Dâmbovița. Trupa Generic a fost ani buni una din cele mai de succes trupe, alături de Azur și Odeon.Două din cele mai cunoscute șlagăre ale grupului se numesc „S-a rupt lanțul de iubire” și „Banii n-aduc fericirea”.

CITEȘTE ȘI...