Ultima ora. Din pacate, incepem weekendul cu o stire trista. Da, este vorba despre Ionela Prodan

VEȘTI PROASTE DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A IONELEI PRODAN: „NU ÎȘI POATE RIDICA NICI CAPUL!

Starea de sănătate a Ionelei Prodan este tot mai precară, susțin surse din interiorul spitalului. Deși părea că și-a revenit și că răspunde la tratament, mama Anamariei Prodan este în continuare în stare gravă.

Zilele trecute, cântăreața în vârstă de 70 de ani a reușit să vorbească cu fiicele ei, dar situația s-a schimbat din nou.

La începutul săptămânii, starea de sănătate a Ionelei Prodan părea că se îmbunătățește. Cântăreața de muzică populară a reușit atunci să vorbească cu fiicele ei, preț de câteva minute.

Acum, se pare că situația este din nou una critică. Boala pe care o are la pancreas s-a agravat de la o oră la alta, susțin surse apropiate artistă. Medicii de la Spitalul Elisa încearcă, pe cât le stă în putință, să o stabilizeze pe Ionela Prodan.

„Nu se mai ridică din pat! Deși fetele au vrut să o pună pe picioare măcar câteva minute și să o plimbe prin salon, ea nu a reușit să își ridice capul. Are doar momente când deschide ochii, vorbește puțin cu Anamaria și cu Anca, și apoi momente când stă nemișcată, întinsă complet pe spate, de parcă ar dormi!

Să sperăm, totuși, că tratamentul o va ajuta să își revină”, au declarat surse apropiate de cântăreață, citate de stirilekanald.ro.

Presa a speculat că Ionela Prodan s-ar afla într-o situație extrem de gravă din cauza problemelor la ficat și pancreas. Alte surse susțin că, de fapt, cântăreața de muzică populară ar avea probleme cu inima. Familia ei nu a confirmat niciodată nicio ipoteză cu privire la boala de care suferă Ionela Prodan.

Ionela Prodan se află în continuare internată în spital, sub stricta supraveghere a medicilor, iar familia sa a cerut discreție totală. Din acest motiv, au apărut o serie de speculații legate de starea sa de sănătate a îndrăgitei interprete de muzică populară, unele dintre acestea bazate pe presupuse diagnostice.

Ionela Prodan a fost deconectata de la aparate dupa ce a inceput sa respire singura. Anamaria Prodan, rugaminte catre mama ei cand a deschis ochii. Cand a vazut ca mama ei este mai bine, inima impresarei s-a umplut de bucurie si speranta. Anamaria Prodan a vorbit cu mama ei si i-a adresat cuvinte calde. Aceasta a avut si o rugaminte la adresa parintelui sau.

„Sunt lângă tine! Să nu uiți niciodată că te iubesc! Însemni enorm pentru mine și vreau să lupți fiincă ești cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată”, i-a spus Anamaria Prodan mamei sale, conform unor surse din spital.

Anca, fiica cea mică a Ionelei Prodan, a decis să facă lumină în acest caz și să elucideze misterul creat în jurul bolii mamei sale. Sora Anamariei Prodan a oferit toate detaliile prin intermediul lui Cristi Brancu, iar prezentatorul TV le-a făcut publice în cadrul emisiunii sale:

“Situaţia este una specială, am aflat de la Anca. Anca împreună cu Ana sunt acolo 24 de ore din 24. Nepoţii sunt tot timpul acolo fără nicio problemă. Doamna Prodan nu este dependentă de niciun aparat.

Infecţia a doborât-o din nou, este la pat. Anca este foarte serioasă şi mi-a spus că este lucidă tot timpul, înţelege tot, vorbeşte puţin mai greu, dar este pe antibiotice, situaţia evoluează. Nepoţii vin zilnic, nu este singură. Doamna Ionela Prodan nu a fost niciodată conectată la aparate. Nu se pune problema de aparate.

Este adevărat că fetele au spus că tot ce s-a putut face omeneşte ca situaţia ei să fie mai bună s-a făcut. Ionela Prodan este în continuare în spital, infecţia la inimă este păcătoasă, sunt ceva probleme, dar nu este conectată la aparate, este lucidă, comunică, vorbeşte” – a transmis Cristi Brancu la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI...