Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Vezi dacă se repetă aceste cifre și află aici ce înseamnă acest lucru:

Cu toții avem unul, unii sunt mai reticenți în a-l folosi, alții îl scriu pe orice pliant, dar oare câți știu ce reprezintă CNP-ul sau codul numeric personal .

Codul numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România.

Sistemul a fost introdus pe 2 martie 1978. Primele şapte cifre reprezintă datele tale de identificare, iar următoarele 6 sunt cifre unice, după modelul SAALLZZJJNNNC.

Numerologia, arta de a studia simbolismul din spate cifrelor ne poate ajuta să descifrăm și altfel codul numeric personal. Astfel, dacă se repetă o anumită cifră, există o anumită semnificație.

Dacă se repetă cifra 1 înseamnă că ai spirit de conducător, ești independent și original. Defectul tău principal este egoismul.

Dacă se repetă cifra 2 înseamnă că ești genul de om care știe să coopereze, care vrea să medieze și care respectă pe toată lumea.
Defectul tău principal este sensibilitatea.

Dacă se repetă cifra 3 înseamnă că ești un bun comunicator și ai multă creativitate. Sociabil din fire reușești să te bucuri de orice moment din viață. Defectul tău principal este nepăsarea.

Dacă se repetă cifra 4 înseamnă că ești o persoană pe care te poți baza, o persoană muncitoare și corectă. Defectul tău principal este doința de răzbunare.

Dacă se repetă cifra 5 înseamnă că ești o persoană care iubește aventura, care comunică excelent și care iubește viața. Defectul tău principal este imaturitatea.

Dacă se repetă cifra 6 înseamnă că ești o persoană familistă și responsabilă. Echilibrul îți caracterizează viața. Defectul tău principal este că te crezi salvatorul lumii.

Dacă se repetă cifra 7 înseamnă că ești o persoană înțeleaptă ce caută sî învețe lucruri noi în fiecare zi. Defectul tău principal este egoismul.

Dacă se repetă cifra 8 înseamnă că ești o persoană care are capacitatea de a aduna avere, bogății, de a conduce o afacere. Defectul tău principal este lăcomia.

Dacă se repetă cifra 9 înseamnă că ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori.

CITEȘTE ȘI...