Tudor Chirila da cartile pe fata! “Vor forta demiterea lui Kovesi cu orice pret. Sunt disperati! vor sa pastreze cu orice pret Romania lor!”

Tudor Chirila, una din vocile importante ale strazii si sustinator al miscarii Rezist, atrage atentia la atacul impotriva sefei DNA si la masurile salariale adoptate de Guvern in ultima perioada care au produs revolutie in buzunarele romanilor.

“Avem salarii taiate, nu marite. Modificarile codului fiscal sunt imprevizibile, ilogice si risca sa ne coste rau de tot in viitor. Tara este intr-o stagnare totala, fara sperante de redresare. Sanatate, educatie, infrastructura zero. Programul de guvernare nu exista.

Viorica Vasilica era ieri ingrijorata ca a cazut Dow Jones-ul, asta in caz ca stie ce inseamna. Am ras un pic. in schimb, avem o mare problema: cum s-o demitem cu orice pret pe Kovesi, chiar daca nu avem probe care s-o incrimineze. Unicul obiectiv al programului de guvernare este desfiintarea DNA, prin reformarea lui totala asa cum cere Serban Nicolae, senator PSD cu comportament si limbaj de mahala.
Aruncam niste petarde, mai mixam niste inregistrari, ne tavalim un pic pe jos pe la televiziuni si incercam sa-i mai ducem pe oameni pe niste piste false. In schimb, nu ne intoarcem in tara cand suntem audiati de DNA. Daca DNA ar fi functionat normal (adica sa furam si noi fara frica) ne-am fi intors.

Cred ca niciodata Romania nu a fost atat de asaltata din interior cum este acum. Daca un clan mafiot ajunge sa puna in discutie functionarea justitiei de maniera in care se intampla zilele astea, e nasol.

In anii cincizeci comunismul a fost instaurat de puterea sovietica, prin agentii lor trimisi in Romania. Cred ca Stalin e foarte surprins pe unde e el acum sa vada ca o tara se poate distruge din interior, fara prea mare efort. Probabil ca urmatorul pas e sa-i puna un kil de cocaina in masina lui Kovesi. Poate, poate 🙂 Oricum Viorica Vasilica (ce rusine ca o numire istorica pentru feminismul din Romania si egalitatea de sanse sa fie ingropata sub greutatea incompetentei) s-a executat, danseaza pe ritmuri indragite, iar Tudorel e in stare sa vina de unde rasare soarele ca sa devina eroul national care va salva justitia in Romania.

Ce se va intampla cu romanii care nu vad lucrurile din perspectiva mafiei? Nimic bun. Pentru ca nu se poate intampla nimic bun cand nu mai ai tara. Vor forta demiterea lui Kovesi cu orice pret. Sunt disperati. Probabil mai disperati ca noi. Pentru ca asa cum noi ne dorim o alta Romanie si ei vor sa pastreze cu orice pret Romania lor“, puncteaza pe Facebook Chirila.

CITEȘTE ȘI...