Tu O Recunoști? Cu Părul Grizonat Și Strâns Într-O Coadă, Vedeta Amintește Cu Greu De Imaginea De Odinioară. T

Sarah Jessica Parker a îmbătrânit și nu ascunde acest lucru!

Actrița celebră din ”Sex and the city” a fost surprinsă recent de paparazzi, iar pe chipul ei se pot observa cu ușurință ridurile și părul grizonat!

Sarah Jessica Parker a îmbătrânit
Sarah Jessica Parker, în vârtăs de 56 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de peste ocean, fiind una din persoanjele principale ale serialului fenomen ”Sex and the city”. În urmă cu câțiva ani era râvnită de o mulțime de bărbați, însă acum bătrânețea și-a spus cuvântul.

Surprinsă recent de paparazzi, actrița celebră nu mai e deloc bomba sexy care stârnea reacții în serial. Aceasta a fost surprinsă alături de soțul ei, Matthew Broderick, cu care este căsătorită din 1997, la o plimbare și o cină la restaurant. Cei doi nu au ieșit singuri, ci cu prietenii lor Alec Baldwin și soția sa Hilaria.

În timp ce mergeau spre restaurantul de lux unde s-au bucurat de cină, actrița din ”Sex and the city” a purtat un top alb și o pereche de pantaloni asortați, și un cardigan confortabil așezat pe umeri. În picioare a avut o pereche de pantofi cu toc scurt, foarte comozi și potriviți pentru o seară în oraș cu prietenii apropiați. Ce s-a putut observa foarte bine este aspectul său vizibil îmbătrânit. Anii și-au spus cuvântul pe fața actriței, fiind vizibile ridurile, iar părul acesteia este grizonat și și-a pierdut din luciu.

Sarah Jessica Parker duce o viață liniștită cu cei trei copii
Sarah Jessica Parker nu are deloc o viață tumultoasă precum personajul care a făcut-o celebră. Frumoasa vedetă duce o viață liniștită, alături de soț și cei trei copii! Personajul pe care îl interpretează în ”Sex and the city” s-a confruntat cu multe probleme în dragoste pe parcursul celor șase sezoane, în căutarea bărbatului ideal. În realitate, se pare că vedeta și-a găsit partenerul perfect, alături de care și-a petrecut peste 23 de ani. Sarah Jessica Parker s-a căsătorit pe când avea 32 de ani, iar mariajul său cu Matthew Broderick încă rezistă. Împreună au trei copii și pare că nimic nu stă în calea fericirii lor.

Cei doi s-au căsătorit în 1997 și și-au respectat jurămintele până astăzi. Sunt fericiți, iar cei trei copii nu fac altceva decât să le aducă bucurii și să îi împlinească zi de zi. Actrița a dezvăluit cu unul dintre secretele unei relații de durată ar fi pauzele. Din când în când stau departe unul de celălalt, pentru a avea ce să-și spună în momentul în care se revăd.

„Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim. Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, a precizat Sarah la un moment dat.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au două fete și un băiat: gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick au 10 ani, iar James Wilkie Broderick este un adolescent în toată regula. Are 17 ani și este pasionat de fotbal. Toți cei trei copii sunt adorabili, iar imaginile o dovedesc!

CITEȘTE ȘI...