Tragedie la Suceava! O tânără de 19 a murit din cauza unor complicaţii postnatale, la o lună după ce a născut

Dramă cumplită în familia unui tânăr pompier militar sucevean. Soția acestuia a murit la doar 19 ani, după naștere. Anul trecut, Bogdan Curelușă s-a căsătorit cu Bianca, iar în urmă cu o lună de zile fericirea le-a fost împlinită de venirea pe lume a lui Matias.

Însă, după naștere, Bianca a suferit o serie de complicații, care s-au agravat. În seara de marți spre miercuri, Bianca a murit, la Spitalul Județean Suceava, unde fusese internată de urgență.

Din păcate, Bianca a avut o serie de complicații după naștere și nu a mai putut fi salvată. Spitalul Județean Suceava a anunțat că a declanșat o anchetă internă cu privire la acest caz.

Joi, medicii legiști vor efectua necropsia. Aceasta a fost amânată cu o zi pentru că familia a solicitat să fie prezent și un medic legist expert independent, în afara celor de la Suceava.

Bianca și soțul ei se căsătoriseră cu aproape un an în urmă și trăiau cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales după nașterea fiului lor, Matias. Sarcina Biancăi a fost dusă la termen și a născut prin cezariană la Spitalul Clinic Județean Suceava. După câteva zile de la naștere, Bianca a fost externată, părăsind spitalul pe propriile picioare.

Tragedie La Suceava! O Tânără De 19 A Murit Din Cauza Unor Complicaţii Postnatale, La O Lună După Ce A Născut

La scurt timp după externare, Bianca a revenit la spital cu probleme de sănătate. Medicii au diagnosticat-o cu tromboză venoasă, iar ulterior a fost tratată pentru embolism pulmonar. În ciuda faptului că starea ei părea să se îmbunătățească după câteva zile de tratament pe secția de Cardiologie, situația s-a înrăutățit rapid, ducând la decesul tinerei.

Reprezentanții ISU „Bucovina” Suceava i-au adus un ultim omagiu Biancăi printr-un mesaj emoționant. Colegii soțului ei, Bogdan, au împărtășit durerea acestuia și au transmis un mesaj de încurajare și condoleanțe.

„Lui Bogdan, colegul nostru, îi plăcea un citat, pe care l-a postat și pe rețelele sociale: ‘Să te ții de Dumnezeu. E singura funie care nu se rupe.’ N-avea de unde să știe, bietul, cât adevăr conține acest simplu text… Anul trecut, visul i s-a împlinit și s-a căsătorit cu Bianca. Apoi, acum o lună în urmă, fericirea le-a fost completată de venirea pe lume a lui Matias, o frumusețe de băiețel. Însă, după naștere, Bianca a avut complicații, care s-au agravat fără ca ei să apuce să conștientizeze… La 19 ani, când abia ridicase ochii spre viață, soția lui Bogdan a plecat dintre noi. I-a lăsat singuri, pe el și pe Matias, doar cu speranța că se vor revedea, cândva. Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său…

Plânge colegul nostru înjumătățit, plânge și pruncul său rămas prea devreme orfan… Plângem și noi, camarazii lui, împărtășindu-le durerea… Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe Bianca, iar pe tine, Bogdane, să te întărească! Și… să nu dai drumul funiei! Niciodată…”, a transmis ISU „Bucovina” Suceava.

CITEȘTE ȘI...