Tragedie în sportul românesc! Valentin Illeș a murit

Tragedie în sportul românesc! Valentin Illeș a murit într-un cumplit accident rutier la vârsta de 51 de ani. Era vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv.

Tragedie în sportul românesc, după ce Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat marți, 3 octombrie, la vârsta de 51 de ani, într-un cumplit accident rutier produs pe o autostradă din Ungaria.

Tragedie în sportul românesc! Valentin Illeș, vicepreședintele FR de Dans Sportiv, a murit într-un cumplit accident rutier

Cumplitul accident s-a produs marți dimineață, în jurul orei 05:30, la kilometrul 91 al autostrăzii M5 către capitala Budapesta, în apropiere de orașul Kecskemet. Teribilul accident în care au fost implicate un alt vehicul și un camion a fost produs de un traficant de persoane care transporta ilegal imigranți, conform jurnaliștilor maghiari de la Kekvillogo, citați de Libertatea.

Concret, un vehicul în care erau transportați ilegal imigranți a intrat în coliziune cu parapetul de pe mijlocul autostrăzii. Ulterior, a urmat o adevărată tragedie. Vehiculul a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din sens opus.

După coliziune, camionul a trecut de parapetul de pe mijlocul autostrăzii și a lovit în plin mașina condusă de Valentin Illeș. Din nefericire, vicepreședintele FR de Dans Sportiv a murit pe loc. Șoferul camionului a fost rănit, în timp ce șoferul aflat la volanul vehicului a fugit de la fața locului, însă a fost reținut în scurt timp de polițiști.

CITEȘTE ȘI...