Tragedie în media. Prezentatoarea TV a murit la 35 de ani. Anul trecut născuse o fetiţă

Actrița, autoarea și comedianta fusese diagnosticată cu cancer la creier imediat după ce a născut-o pe fiica ei anul trecut.

O cunoscută prezentatoare a unei emisiuni faimoase din Marea Britanie, Maddy Anholt, a murit la vârsta de 35 de ani. Decesul moderatoarei TV a fost cauzat de o boală cumplită, cu care femeia se confrunta de ani buni.

Anunțul a fost făcut de către familia vedetei, în cadrul unei postări pe GoFundMe. Este vorba despre Maddy Anholt, cunoscută pentru aparițiile sale în filme, cele două cărți scrise și numeroasele apariții în show-uri de comedie.

Actrița, comedianta și autoarea a două nuvele fusese diagnosticată acum ceva timp cu cancer pe creier. Anunțul referitor la diagnosticul tragic al artistei a venit într-un moment care trebuia să fie fericit pentru ea și familia sa. Actrița și comedianta a aflat diagnosticul său după ce a născut-o pe fiica sa.Între timp, familia ei a creat o pagină de pe GoFundMe pentru ca oamenii să poată dona bani pentru a-și asigura supraviețuirea fiicei decedatei prezentatoare, în vârstă de un an.

„Cu profundă tristețe anunțăm moartea lui Maddy Anholt, iubita noastră fiică, soră, soră, soră geamănă, prietenă, soție și mamă, care a părăsit această lume la vârsta de 35 de ani. Poate știți că la scurt timp după nașterea fiicei sale incredibile, Opal, anul trecut, Maddy a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer cerebral. Ea a făcut față operației și tratamentului care a urmat cu o grație și un curaj uimitor, fiind însoțită la fiecare pas de familia ei și de soțul ei devotat, Ben”, a scris familia pe pagina de GoFundMe.

Părinții actriței au declarat că aceasta și-a petrecut ultimele săptămâni de viața în casa lor, aflată în Sunflower House. De asemenea, în ultimele sale momente, actrița, autoarea și comedianta a fost „scăldată în dragoste și calm și cu sunetele naturii în jur”.

A jucat în multe comedii de la BBC, ITV și Channel 4, inclusiv în serialul lui Emily Atack, Sunny D, Jerk și Mariah, ”The Diva”, the Demons, the Drama”.

CITEȘTE ȘI...