Tragedie cumplită! Francesca urma să nască peste câteva zile dar și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier. Copila din pântec nu a supraviețuit

Tragedie cumplită! Francesca urma să nască peste câteva zile dar și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier petrecut în Italia.

Francesca Calandriello avea numai 27 de ani și își aștepta nerăbdătoare copila, pe care urma să o aducă pe lume peste numai câteva zile. Însă, un teribil accident rutier întâmplat în Sant’Arsenio, Salerno i-a pus capăt vieții, scrie Fan Page. Deşi s-a intervenit rapid, iar viitoarea mămică a fost transportată cu elicopterul la spital, inima ei a cedat la scurt timp.

Tragedie Cumplită! Francesca Urma Să Nască Peste Câteva Zile Dar și A Găsit Sfârșitul într Un Accident Rutier. Copila Din Pântec Nu A Supraviețuit

Nici copila din pântec nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor medicilor.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 19.00, în apropierea stadionului Sant’Arsenio. Maşina condusă de Francesca, un Fiat 500, a intrat în coliziune cu o dubă folosită pentru transportul de persoane. În urma impactului violent, partea din stânga-faţă a maşinii a fost distrusă, iar geamul lateral al şoferului a fost spart.

Acum, autoritățile încearcă să afle care a fost cauza producerii cumplitei tragedii.

Nici măcar copilul nenăscut din pântecele său nu a reușit să supraviețuiască, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici.

Evenimentul tragic a avut loc miercuri, în jurul orei 19.00, în apropierea stadionului Sant’Arsenio. Autovehiculul condus de Francesca, un Fiat 500, a intrat în coliziune cu o furgonetă destinată transportului de persoane. În urma impactului extrem de puternic, partea frontală stânga a mașinii a fost grav avariată, iar geamul lateral al șoferului a fost spart.

În prezent, autoritățile investighează cu rigurozitate circumstanțele ce au condus la acest tragic eveniment.

CITEȘTE ȘI...