Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare

Alexandra Dinu este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, așa că face tot posibilul să își țină partenerii departe de ochii curioșilor. De această dată, totul este clar! Blondina se bucură de compania unui om cunoscut de afaceri.
Cu cine își petrece timpul Alexandra Dinu. Imaginile spun totul

Frumoasa actriță se află în centrul atenției după ce a fost surprinsă în compania unui bărbat extrem de cunoscut. Alexandra Dinu preferă să nu își facă cunoscute idilele amoroase, dar este recunoscută imediat în momentul în care iese din casă alături de milionarul Ziv Tetelman.
Alexandra Dinu și afaceristul au fost surprinși la un restaurant exclusivist de către paparazzi Spynews. Milionarul a petrecut câteva minute în interiorul locației de fițe, în timp ce blondina a rămas în mașină, încercând să nu își facă remarcată prezența.

Blondina a încercat să se ascundă de ochii curioșilor și a purtat ochelari de soare, o șapcă de culoare neagră, ba chiar și mască. Totuși, ținând cont că Alexandra Dinu este extrem de îndrăgită de publicul român, mulți reușesc să o recunoască în orice ipostază.
Alexandra Dinu, surprinsă alături de un afacerist cunoscut

Aceasta și Ziv Tetelman și-au continuat călătoria, oprindu-se la o clinică unde se fac teste Covid-19. Vizita actriței a fost una lungă, în timp ce bărbatul o aștepta în mașină. Aceasta și-a terminat treaba și a urcat grăbită în bolidul de lux, semn că mai avea câteva planuri de dus la capăt.
Următoarea oprire a fost la o clădire de birouri pe care o deține milionarul, unde cei doi au schimbat mașina pentru a se îndrepta către o patiserie renumită din Capitală.

Cât de răsfățată este blondina. Partenerul îi face toate poftele
Acesta a însoțit-o pe Alexandra Dinu și la o cofetărie, aflată peste drum de patiseria la care își doreau să ajungă. Actrița s-a hotărât asupra produselor pe care le dorește și a mers, ulterior, în mașină pentru a sta cât se poate de ferită de toată lumea ce își dorește să o vadă alături de milionar.
La un moment dat, Ziv Tetelman s-a îndreptat către bolidul de lux și a schimbat câteva cuvinte cu blondina. Afaceristul își dorea să se asigure că nu greșește și îi cumpără vedetei produsele cerute. Până la urmă, el a ieșit din patiserie încărcat și cei doi au plecat spre casă.

CITEȘTE ȘI...