Toată lumea vrea să cumpere o astfel de canapea 3 în 1 neobișnuită.

În apartamentele mici moderne există atât de puțin spațiu încât doar mobilierul transformabil poate rezolva această problemă. Aceasta este o nouă tendință de a cumpăra mobilier de casă multifuncțional care va ajuta la distribuirea corectă a fiecărui centimetru de spațiu.

Chiar și în Uniunea Sovietică, apartamentele mici au fost mobilate cu mobilier similar, de exemplu, fotolii – paturi pliante, paturi – canapele, fotolii – paturi, mese – scaune, pouf – sobe, dulapuri – reactoare nucleare.

Toată Lumea Vrea Să Cumpere O Astfel De Canapea 3 în 1 Neobișnuită.

Adevărat, de ceva vreme au uitat de mobilierul multifuncțional din secolul trecut, dar acum a revenit în tendințe. Desigur, un astfel de mobilier este achiziționat de majoritatea persoanelor care au un spațiu de locuit mic.

Toată Lumea Vrea Să Cumpere O Astfel De Canapea 3 în 1 Neobișnuită.
Toată Lumea Vrea Să Cumpere O Astfel De Canapea 3 în 1 Neobișnuită.

Videoclipul prezintă o canapea transformatoare. O canapea transformabilă este cel mai popular lucru pe care oamenii l-au cumpărat cu plăcere și cel mai des. Canapeaua combină o masă plină cu scaun și un pat dublu mare. Ocupă puțin spațiu și, cel mai important, eliberează spațiu pentru alte detalii interioare.

Toată Lumea Vrea Să Cumpere O Astfel De Canapea 3 în 1 Neobișnuită.

Ți-ai înlocui vechea ta canapea cu un transformator?

Momentan aceasta canapea nu se gaseste in Romania, va rugam sa apreciati pagina de unde a-ti vazut anuntul si cand o sa ajunga o sa fiti primul care va fii informat, multumim !

CITESTE IN CONTINUARE 

Locul Din Romania Unde, Cu Doar 5 Lei Pe Zi, Te Tratezi De Reumatism. Are Proprietati Vindecatoare

Dacă nu stați bine cu timpul liber sau cu banii, vă anunțăm că în România, mai exact în localitatea Sărata, există un mic colț de rai pentru cei care doresc să se vindece! Iată tot ce trebuie să știți!

Locul din România unde, cu 5 lei pe zi, scapi de reumatism

Pentru cei care doresc să se trateze de reumatism, dar nu le permite bugetul să meargă în stațiunile consacrate, pot încerca o variantă mult mai ieftină, dar la fel de benefică corpului și vitalității.

În localitatea Sărata, la doar câțiva kilometri de Bistrița, zeci de oameni merg anual pe malul lacului să-și trateze problemele reumatice și spondiloza cu nămol, dar și apă sărata. Deși locul nu este special amenajat, oamenii se simt foarte bine și în primul rând, vindecați. Aceștia au parte de o priveliște de poveste, fiind înconjurați de pădure și aer proaspăt.

 

Acest loc, rupt din Grădina Edenului, a ajuns să fie cunoscut pe baza recomandărilor celor vindecați de proprietățile tămăduitoare.

Studiile confirmă că apa și nămolul din acest loc au realmente proprietăți curative, cunoscute din moși strămoși. Acest lac se află pe un filon de sare ce pornește de la Praid, iar specialiștii au identificat 13 fântâni de salină ce datează din perioada epocii dacilor.

Ce spun turiștii

Din păcate, nu există suficiente locuri de cazare, iar turiștii rămân de prea puține ori peste noapte. Vestea bună este că o zi în acest loc divin ne costă doar 5 lei, fiind prețul perceput de administratorii lacului.

Unii vizitatori vin de la mari distanțe că să încerce apa sărată și nămolul din Sărata. Un turist a venit chiar din Germania, mai exact din Nurenberg. Ce spun aceștia:

„Aveam dureri de spate înainte, acum chiar nu mă mai doare, nu mai am probleme, sunt sănătos, spune unul dintre vizitatori.

Te mai lasă încheieturile”, afirmă alt turist.

De exemplu dacă faci cel puțin 10-12 ședințe iarnă nu prea răcești”, potrivit „stirileprotv.ro”.

Atenție! Specialiștii susțin că nămolul și apa sărata nu sunt indicate celor care suferă de hipertensiune arterială, tulburări de ritm cardiac sau au probleme respiratorii.

CITEȘTE ȘI...