Teo Trandafir este în DOLIU! Mesajul CUTREMURĂTOR al vedetei TV:

Teo Trandafir este distrusă de durere după ce familia sa a fost lovită, de curând, de o dramă teribilă peste care puțini oameni pot trece ușor.

Una dintre cele mai bune prietene ale fiicei sale, Ana, a murit din cauza unei boli teribile.

„Un înger ce era pe pământ… Este descrierea perfecta pentru ea.

Un suflet mare și puternic. Sperăm cu toții ca acolo, sus să îți găsești liniștea și pacea, să îi veghezi pe cei ce te iubesc.

Dumnezeu te-a luat pentru că erai îngerul Lui preferat.

Pentru că pe acest pământ nimic nu este drept…

Să îți fie bine acolo unde ești, pentru că aici te chinuiai.

Prin tot ce ai trecut, meriți ce este mai bun acolo, unde te-ai dus…

Ți-ai deschis aripile și ai zburat către Dumnezeu… care te va ierta și odihni.

Veii rămâne întotdeauna în inimile noastre. Să te odihnești în pace, Ana”, a scris fiica lui Teo Trandafir pe o poză urcată pe o rețea de socializare.

Teo Trandafir Este în Doliu! Mesajul CutremurĂtor Al Vedetei Tv:
Teo Trandafir Este în Doliu! Mesajul CutremurĂtor Al Vedetei Tv:

Cine este Teodora Virginia Trandafir

Biografie
Teodora Virginia Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968 în Pitești, județul Argeș. Tatăl ei, Ion Uță (n. 5 iulie 1942, Urlueni, Argeș), este medic pediatru și cardiolog la un spital din Brăila.[4] Teo a copilărit pe strada Trivale din Pitești până în clasa a doua, când s-a mutat cu părinții în București, la scurt timp s-au mutat în Brăila, unde a terminat Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Brăila.[5] A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză, iar apoi s-a angajat pentru prima dată ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism.[6] În 1990 Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani.[7]

În 2004 Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia.[8] În decembrie 2011 Teo l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef (n. 29 august 1968), cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012.[9] Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.

Carieră
Media
Debutează în media ca prezentatoare de știri la postul de radio 2M+, apoi prezintă o emisiune alături de Cristin Tocan. Teo Trandafir are la activ mai multe emisiuni de televiziune, cum ar fi: Bună Dimineața România alături de Mircea Badea (în 1994 pe Tele 7abc), ca mai apoi cei doi să mai colaboreze odată în 1997, lucrând pentru Antena 1 la emisiunea matinală Dimineața devreme. În aceeași perioadă realizează alături de Mircea Badea o emisiune de week-end numită Teo & Mircea Show.

În 2001 Teo merge la Pro TV unde realizează de-a lungul anilor mai multe emisiuni printre care și emisiunea Teo. Activitatea de la Pro TV a propulsat-o printre cei mai bine cotați realizatori TV din România.[10]

În 2006 părăsește postul Pro TV (în urma unor discuții aprinse cu Adrian Sârbu) pentru postul de televiziune Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. În 2007 și-a încheiat colaborarea cu Romantica, a plecat spre postul de televiziune Prima TV, unde a realizat emisiunea de scurtă durată Teo Live Show în anul 2008. În 2009 a realizat emisiunea Teo Show, produsă de Local Tv Network și difuzată la peste 25 de stații locale din toată țara.

 

La începutul lui 2012 Teo Trandafir a primit un rol în serialul de televiziune Pariu cu viața, difuzat de Pro TV, iar pe 3 februarie 2012 și-a anunțat demisia din Parlamentul României.[11]

În iulie 2013 Teo Trandafir a anunțat că va realiza o nouă emisiune, de această dată la postul de televziune Kanal D.

Pe 25 noiembrie 2013 Teo Trandafir își deschide o revistă online, intitulată „Revista TEO”.

În vara anului 2014 vedeta tv pornește o campanie destinată copiilor dislexici. Campania poartă numele „Poveștile lui TEO” și se adresează copiilor ce au deficiențe de a citi. Dislexia este o tulburare de învățare care are la bază o disfuncție neurologică ce împiedică dezvoltarea capacității de a citi. Confundarea literelor, citirea lentă, citirea silabelor în sens invers, dificultățile în înțelegerea textului citit sunt doar câteva dintre manifestări. Copiii dislexici nu pot însuși citit-scrisul cu metodele de predare obișnuite, având nevoie de metode și de terapii specifice. Deși tulburările de învățare NU se pot vindeca, dislexia, netratată în mod adecvat, poate avea urmări grave în ceea ce privește dezvoltarea emoțională, conducând la tulburări în dezvoltarea personalității și dificultăți de integrare socială.

Teo Trandafir își propune să vină în sprijinul acestor copii și le citește poveștile din manualele școlare.

CITEȘTE ȘI...