Taxă giganta de inmormantare camuflată sub forma unor donaţii! Strigător la cer

Un cetăţean care şi-a înmormântat recent tatăl a postat pe pagina personală de Facebook chitanţa eliberată de parohia la care este arondat, vizibil intrigat de suma imensă pe care a plătit-o.

Mai mult, aceasta nu apare sub denumirea de „taxă”, pentru că, în această situaţie, preotul ar trebui să plătească impozit la stat.

„Uite dovada cum biserica iti ia o gramada de bani pentru inmormantare cu toate ca sustin sus si tare ca nu exista taxe bisericesti. Sub denumirea de „donatie” incaseaza 750 lei aproape cat un salariu minim pe economie.

Aceasta „donatie” iti este ceruta ca taxa de inmormantare, din care 400 de lei pentru 4 kg de lumanari pe care preotul te obliga sa le iei de la el si care in comert costa 40 de lei. Adaos de 1000%.

Acesti bani iti sunt ceruti fara rusine de biserica la inmormantare si sunt ascunsi sub denumirea de „donatie”.

Iar preotul iti da explicatia ca nu poate sa treaca denumirea de taxa pe chitanta pentru ca atunci ar trebui sa plateasca la stat impozit. E o mare rusine ce face biserica!”, a scris bărbatul.

Peste 2000 de persoana au Distribui postarea  pe Facebook

Comentarii pe Facebook

Distribuie si prietenilor

Multumim!

CITESTE SI:

A fost găsit mort în casă și vecinii au chemat Poliția. Când i-au deschis frigiderul, polițiștii au avut un șoc. Ce ținea bărbatul în congelator

Descoperire șocantă făcut în congelatorul unui bărbat din Florida. Acesta și-a ținut, ani la rand, soția moartă în frigider. Motivul? Americanul nu s-a îndurat să renunțe la ajutorul social pe care îl încasa femeia.

Allan Dunn și soția lui, Margaret, au trăit în aceeași casă până în 2002, când femeia a murit din cauze naturale. Bărbatul i-a pus cadavrul într-o pungă de plastic și l-a băgat în congelator, unde l-a ținut aproape 8 ani, timp în care a încasat suma lunară pe care o primea femeia.

Potrivit autorităților, Dunn a încasat nu mai puțin de 92.000 de dolari în această perioadă.

Grozăvia a ieșit la iveală în 2010, când Allan a murit, scrie rare.us.

Sursa

CITEȘTE ȘI...