Tatăl românului condamnat la moarte, îngenuncheat de durere: A PRIMIT VESTEA:

Drama prin care trece Ionuț Gologan, românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, este una care îl afectează teribil pe tatăl lui, Dumitru.

Omul este dărâmat și a renunțat la orice speranță de a-și revedea fiul.

Drama prin care trece Ionuț Gologan, românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, este una care îl afectează teribil pe tatăl lui, Dumitru.

Omul este dărâmat și a renunțat la orice speranță de a-și revedea fiul.

Deși autoritățile din Malaezia au anunțat revocarea pedepsei capitale, punerea în aplicare a acesteia se tot amână. Acest lucru îl afectează teribil pe Dumitru Gologan, care se gândește cu groază că și-ar putea pierde fiul.

„Săracul de el, și-a pierdut încrederea că își va mai vedea vreodată fiul în libertate.

S-a izolat, nu mai vorbește cu nimeni, se așteaptă la ce este mai rău.

Tot timpul este cu capul în pământ, trist și resemnat. Este păcat de tot ce se întâmplă, omul plânge non-stop.

Situația îl afectează teribil, lucru, de altfel, normal. Tremură doar când se gândește că fiul i-ar putea fi omorât”, a spus o sursă apropiată familiei Gologan, conform Cancan.

Drama continuă pentru Dumitru Gologan, un om zdrobit de durere și îngrijorare, care a renunțat la orice speranță de a-și revedea fiul, Ionuț, în libertate. Chiar dacă autoritățile din Malaezia au anunțat revocarea pedepsei capitale, punerea în aplicare a acesteia s-a tot amânat, lăsându-l pe Dumitru într-un abis de incertitudine și durere.

Fiecare zi care trece este un coșmar pentru el, iar gândul că fiul său ar putea fi executat îl chinuie profund. Se simte neputincios, izolat și fără speranță. Dumitru Gologan și-a găsit refugiul în tăcere și într-o suferință pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure. Tristețea lui este greu de imaginat, iar disperarea lui este palpabilă.

Prietenii apropiați ai familiei Gologan au mărturisit că bărbatul plânge constant, sufletul lui fiind sfâșiat de teama că fiul său ar putea fi în curând executat. Cu capul plecat și privirea întunecată, Dumitru a ajuns să trăiască într-un univers al incertitudinii, unde orice zi poate aduce o veste teribilă.

Este o poveste cutremurătoare care ne reamintește de drama pe care o trăiesc familiile și cei apropiați ai celor condamnați la pedeapsa cu moartea. Incertitudinea și așteptarea sunt o povară greu de suportat, iar Dumitru Gologan este un exemplu trist al acestei suferințe. Familia și cei care îl cunosc îl înconjoară cu dragoste și speră că, în cele din urmă, Justiția va face dreptate și îi va reuni pe cei doi bărbați, tată și fiu, în siguranță și libertate.

CITEȘTE ȘI...