Surpriză: cu cine se iubește Daniel Ionaşcu, avocatul lui Cristian Pomohaci. Și-au asumat relația și au ieșit în public! Indiciu: o știi de la TV, dar nu ți-ai fi dat seama:

Daniel Ionaşcu este cunoscut în întreaga ţară, însă puţină lume ştie cine este iubita acestuia.

CANCAN.ro publică astăzi imagini exclusive cu Daniel Ionaşcu, însoţit la mall de partenera lui, Ana, care este o fostă reporteriţă TV.

Daniel Ionaşcu şi iubita lui au fost foarte zâmbitori la mall, semn că relaţia lor merge foarte bine şi că se bucură din plin de timpul pe care îl petrec împreună. Potrivit surselor cancan.ro, Daniel Ionaşcu şi Ana s-au cunoscut în perioada în care ea lucra ca reporter la o cunoscută televiziune de la noi. Între timp, relaţia lor a evoluat, iar acum formează un cuplu în toată regula.

Ionaşcu, avocatul lui Pomohaci
Absolvent de Drept şi Teologie, Daniel Ionaşcu a surprins pe toată lumea atunci când a decis să îl reprezinte în instanţă pe fostul preot Cristian Pomohaci. Pomohaci se confruntă cu acuzaţii foarte grave, de pedofilie şi corupere de minori. Misiunea lui Daniel Ionaşcu în instanţă este una dificilă, să demonstreze că fostul preot Pomohaci nu a comis faptele de care este acuzat. Biserica Ortodoxă Română a luat decizia de a-l caterisi pe Pomohaci, după ce au apărut aceste acuzaţii în spaţiul public.

Avocatul Daniel Ionaşcu, implicat el însuşi într-un scandal
Daniel Ionaşcu a fost implicat şi el, nu demult, într-un scandal, cu un cetăţean român ce locuieşte în Marea Britanie, care l-a acuzat pe cunoscutul avocat că a încasat onorariul fără să-l reprezinte pe fiul lui în instanţă, aşa cum ar fi fost înţelegerea iniţială. „Am negociat cu el suma prin telefon, l-am întrebat dacă e sigur că îmi poate reprezenta băiatul şi mi-a spus că da, că dacă nu îl scapă el nu îl scapă nimeni. Nici nu l-a lăsat să vorbească în instanţă! Mi-a cerut 20.000 de euro. Cu totul, i-am dat 8.100 de euro şi 400 de lire sterline, incluzând aici şi cheltuielile de transport. E un nesimţit, ne-a minţit! L-am sunat de mai multe ori şi nu îmi răspunde. Când îmi răspunde îmi spune: «Nu pot să vorbesc». I-am cerut să îmi dea înapoi 6.000 de euro. Am avut patru avocaţi în Marea Britanie şi am renunţat la ei”, declara Ovidiu Drăgan pentru CANCAN.ro. „A venit pe banii mei cu părinţii lui şi cu o prietenă să facă vacanţa în Anglia. Au pierdut avionul, m-a sunat să-l iau, am condus peste 600 de kilometri să-i aduc înapoi la noi”, adăuga bărbatul.

În replică, Daniel Ionaşcu susţinea că nu îşi aminteşte de cazul respectiv. „Este cumva o farsă?”, a reacţionat Daniel Ionaşcu. „Dacă spuneţi că aveţi facturi înseamnă că am acţionat perfect legal. Eu cu toţi clienţii pe care i-am avut am rămas în relaţii bune”, a mai declarat cunoscutul avocat pentru CANCAN.ro.

Daniel Ionaşcu apare des la televizor. După ce a fost prezent în mai multe emisiuni în care i-a ţinut partea clientului său Cristian Pomohaci, cunoscutul avocat a dezbătut, recent, scandalul izbucnit între Marcel Toader şi fosta lui soţie, Maria Constantin. După ce Marcel Toader a susţinut că Maria Constantin l-a înşelat cu comisarul şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi, avocatul Daniel Ionaşcu a afirmat, la TV, că a primit împuternicirea de a-i spune lui Marcel Toader, din partea comisarului-şef, să îşi ceară scuze, în caz contrar urmând un proces. Marcel Toader a refuzat propunerea transmisă prin avocatul Ionaşcu.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI...