Supărat, după ce s-a zvonit că a murit, Florin Piersic a reacționat. Marele actor a făcut declarații dure: ”Virusul ăsta atacă plămânii, nu capul”

Florin Piersic a reacționat dur, după ce s-a zvonit faptul că a murit.

Marele actor a clarificat întreaga situație printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Marele actor, Florin Piersic, s-a confruntat cu o situație extrem de neplăcută.

Ajuns la 84 de ani, vedeta a primit vestea că a murit, deși el este acum într-o formă de zile mari.

Florin Piersic s-a luptat de-a lungul anilor cu ceva probleme de sănătate, însă acum, starea de sănătate a actorului este una foarte bună și nici vorbă de spital sau de moarte.

Chiar și așa, au apărut zvonuri cum că marele actor a murit, iar în urma acestei știri false, actorul a fost copleșit de mesaje și apeluri de la prieteni, rude ori fani.

După ce a descoperit că totul a plecat de la un zvon total neadevărat, care a panicat multă lume, Florin Piersic a clarificat situația pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat un mesaj prin care i-a luat puțin la rost pe cei care au zvonit moartea sa.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace”, așa și-a început Piersic mesajul.

Florin Piersic este un actor român iconic, regizor și producător, cunoscut pentru contribuția sa semnificativă în industria cinematografică românească. Născut pe 27 ianuarie 1936, în Cluj-Napoca, România, el este unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști din țară.

Cu o carieră cinematografică impresionantă, Florin Piersic a devenit cunoscut în special pentru rolurile sale în filmele de comedie și dramă. De-a lungul decadelor, a colaborat cu regizori consacrați precum Sergiu Nicolaescu și Lucian Pintilie. Unele dintre cele mai notabile filme în care a jucat includ „Toate pânzele sus!”, „Mihai Viteazul”, „Cu mâinile curate”, „De ce trag clopotele, Mitică?” și „Șeful sectorului suflete”.

Pe lângă realizările sale în cinematografie, Florin Piersic a jucat și pe scenele de teatru, având numeroase apariții în spectacole și piese de teatru celebre. Carisma și talentul său actoricesc l-au transformat într-o figură iconică în cultura românească.

De-a lungul anilor, Florin Piersic a primit numeroase premii și recunoașteri pentru contribuția sa la industria cinematografică. Popularitatea sa transcende generațiile, iar prestațiile sale memorabile îl clasează printre cei mai mari actori români. În afara carierei sale artistice, el este, de asemenea, cunoscut pentru personalitatea sa carismatică și pentru implicarea în diverse proiecte culturale.

Florin Piersic reprezintă un pilon al cinematografiei românești, un actor cu o carieră remarcabilă și o influență semnificativă în cultura și istoria țării sale.

CITEȘTE ȘI...