Știai că Numărul de la picior spune exact cat vei trăi! Citește să vezi unde te încadrezi tu

NUMARUL DE LA PICIOR spune totul despre CAT VEI TRAI ! Cercetătorii britanici au descoperit o conexiune clară între vârstă pacienţilor în momentul decesului şi mărimea picioarelor acestora, după un studiu intens asupra 3.400 de persoane decedate.

Dar ce legătură există între tălpile picioarelor, lungimea lor și longevitate? Ei bine, în cei doi ani, cercetătorii au adunat şi prelucrat datele pentru 3.400 de decese, descoperind o legătură strânsă între vârstă pacienţilor spitalizaţi şi mărimea purtată la pantof.

Jim Hodge, profesor la Univesitatea Cambridge, susţine că „nu dimensiunea corpului pacientului este corelată cu longevitatea, ci doar mărimea piciorului.”

Oamenii de ştiinţă nu cunosc cauzele acestui fenomen dar, pe baza datelor prelevate, au întocmit un tabel cu mărimile picioarelor şi speranţa de viaţă înregistrată pentru bărbaţi şi femei.

Tabelul este irelevant pentru copii, întrucât corpul lor este în plin proces de creştere.

Iată tabelul întocmit de către cercetători cu numarul de la picior:

FEMEI: 35 – între 64 şi 69 de ani; 36 – între 70 şi 76 de ani; 37 – între 77 şi 82 de ani; 38 – între 78 şi 84 de ani; 39 – între 73 şi 75 de ani; 40 – între 70 şi 72 de ani; 41 – între 67 şi 70 de ani; 42 – între 66 şi 69 de ani

BĂRBAŢI: 38 – între 66 şi 69 de ani; 39 – între 67 şi 72 de ani; 40 – între 72 şi 75 de ani; 41 – între 73 şi 77 de ani; 42 – între 75 şi 82 de ani; 43 – între 74 şi 79 de ani
• 40 – între 70 şi 72 de ani; 41 – între 67 şi 70 de ani; 42 – între 66 şi 69 de ani; 44 – între 67 şi 72 de ani; 45 – între 66 şi 69 de ani.

Citeste si despre..

Verifica-ti tiroida chiar la tine acasa folosind doar un termometru!

Hipotiroidismul reprezinta o afectiune in care corpul nu dispune de suficienti hormoni tiroidieni. In Romania, din ce in ce mai multi oameni sufera de aceasta boala care, daca nu este tratata, va progresa, ducand la depresie severa, insuficienta cardiaca si alte boli care iti pot pune viata in pericol.

Stiai ca poti sa iti verifici glanda tiroida acasa printr-un procedeu simplu? Ai nevoie de un termometru. Acest test se numeste testul Barney.

Ai nevoie de un termometru bun pe care trebuie sa il lasi noaptea pe noptiera, iar dimineata trebuie sa il scuturi bine, pana cand coboara sub 35 de grade Celsius. Se pune termometrul la axila si se lasa 10 minute.

Daca indica intre 36.5-36.8, inseamna ca glanda tiroida functioneaza normal. Daca indica sub 36.5, inseamna ca glanda tiroida lucreaza mai lent decat ar trebui.

Alte simptome sunt depresia, lipsa de energie, oboseala, durerile de cap, lipsa de concentrare, infectiile, pierderile de memorie, caderea parului.

Daca indica peste 36.8, inseamna ca glanda tiroida functioneaza mai rapid decat ar trebui ori indica existenta unei infectii in corp.

Se repeta procedura 5 zile la rand pentru a te asigura ca este aceeasi temperatura. Daca temperatura este mai mica sau mai mare timp de 5 zile la rand, trebuie sa mergi la medic pentru a afla un diagnostic autorizat.

Citeste si despre..

Sfatul medicului oncolog: Simplu “Da” și “Nu”, cuvintele care va vor prelungi viața

Bolile oncologice au fost mult timp ciuma acestui secol. Mai mult de 200 de tipuri de cancer ucid mai mult de 8 milioane de oameni pe an. În același timp, Organizația Mondială a Sănătății prevede o creștere a numărului de cazuri de cancer în următorii 20 de ani cu 70%.

Sfaturi simple pentru sanatate

Spuneți “NU!”:

1. Ulei rafinat

2. Lapte de origine animală, cu excepția celui de casă

3. Cuburi alimentare de tip vegeta

4. Sucurile carbogazoase

5. Cuptorul cu microunde

6. Mamografia înainte de naștere, cu excepția ecogramelor.

7. Lenjerie prea tare (sutien)

8. Alcoolul

9. Alimente dezghețate

10. Apa din frigider în sticle de plastic.

11. Pastile contraceptive.

12. Deodorante (în special periculoase folosite după bărbierit).

13. Zahăr sub orice formă (celulele canceroase se hrănesc, în principal, cu zahăr).

Spuneți “DA!”:

1. Legume

2. Miere cu moderatie in loc de zahar

3. Proteine ​​vegetale (fasole în loc de carne)

4. Două pahare de apă pe stomacul gol înainte de a vă spăla dinții.

5. Alimente calde, nu fierbinti

6. Sucul de Anticancer №1: Aloe Vera ghimbir + patrunjel + telina + promalin (mijlocul de la ananas), se amestecă și se bea pe stomacul gol.

7. Sucul anticancer nr. 2: soursop / guanabana (fără semințe) + promalin (mijloc de la ananas)

8. Morcovi cruzi sau fierti sau suc proaspăt de la morcovi în fiecare zi.

Și câteva recomandări

Nu beți ceai din pahare de plastic. Nu mâncați nimic fierbinte dintr-o pungă de hârtie sau de plastic (de exemplu cartofi prăjiți).

Atunci când materialul plastic este expus la căldură, se eliberează compuși chimici care pot provoca boli grave

Evitați consumul de Coca-Cola după ce ați consumat ananas ca desert. Nu amestecați sucul de ananas cu cola.

Nu luati medicamentele cu apă rece de la frigider.

Nu mâncați alimente grele după ora 17.00

Beti mai multă apă dimineața, mai puțin seara

Nu luați o poziție orizontală imediat după consumul de alimente sau medicamente.

Citeste si despre..

Cum să scazi rapid tensiunea! Patru metode simple, dar foarte eficiente, pentru scăderea tensiunii fără pastile

Hipertensiunea este una din marile probleme care pot duce la infarct. Ea este fie de natură genetică, transmisă de la părinți hipertensivi, fie rezultatul unei vieți cu exagerări. De obicei hipertensiunea se tratează cu medicamente și un regim disciplinat de viață. În momentele în care tensiunea, chiar și luând tratamentul zilnic, crește, poți încerca aceste metode simple care ar putea să dea rezultate.

1. Masajul

Masați-vă gâtul cu mișcări lente, punând accent pe zona cefei.

2. Compresele cu oțet

Luați două discuri de vată și înmuiați-le în oțet de mere sau oțet de masă. Aplicați-le pe călcâie și țineți 5-7 minute. După 20-30 de minute măsurați tensiunea. Dacă nu observați nici o îmbunatățire, repetați procedura.

3. Sucul de afine

Dizolvați 100 ml de miere în 100 ml de suc de afine. Consumați de trei ori pe zi câte o linguriță. Recomandat pentru persoanele cu hipertensiune arterială cronică.

4. Punctele de acupunctură

Acționați asupra liniei dintre lobul urechii și claviculă. Trasați o linie imaginară cu degetul arătător de la lobul urechii până la jumătatea claviculei, astfel încât aceasta să fie aproape verticală.

Nu este necesar să apăsați tare, este suficient să neteziți pielea. Repetați procedura de 8-10 ori pentru fiecare parte. Fixați rezultatul, măsurați-vă tensiunea înainte de masaj și după.

Încercați  –  cu siguranță veți reuși!

Grăbiți-vă să împărțiți și prietenilor aceste sfaturi atât de prețioase!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Citeste si despre..

O pildă înțeleaptă despre ce contează cu adevărat: Frate bogat și sora săracă!

Atunci când cineva ne jignește, cel mai probabil că acea persoană este foarte nefericită. Cei fericiți nu ofensează oamenii care stau la cozi, nu se ceartă în transport, nu își bârfesc colegii. Oamenii fericiți sunt într-o altă realitate. Ei nu simt nevoia asta.
Astăzi aș vrea să îți povestesc o parabolă foarte bună, deși e scurtă, despre fratele bogat care avea o soră săracă…

Ea se întreținea vânzând lapte și legume din grădină. Pe timp de vară, fata vindea la marginea drumului ciuperci și fructe de pădure, iar iarna trăia din ceea reușea să adune. Fratelui îi era rușine cu sora lui și niciodată nu o invita la el în oraș, și mai ales în casa lui plină de lux și bogăție. Fata nu ținea supărare pe fratele său și întotdeauna, cu orice ocazie, îi transmitea întregii lui familii daruri pe care le pregătea cu propriile mâini.

Ea niciodată nu cerea nimic de la frate. Întotdeauna îl trata cu înțelegere și respect. Fata avea o căsuță mică și modestă, o parcelă mică de pământ și câteva animale prin curte.
Au trecut mulți ani… și într-o zi fratele a fost trădat de partenerii săi de afaceri. Soția l-a părăsit de dragul altui bărbat, feciorul nu mai comunica cu el, casa i-a fost confiscată pentru datorii. Abia atunci și-a amintit fratele de soră și a mers în sătuc la ea…

Când a ajuns să-și vadă sora, a aflat că ea o ducea foarte bine: avea patru vaci, o mulțime de porci, o mașină nouă în garaj, cu care ducea produsele în oraș, doi copii învățați iar masa plină de bucate alese și delicioase.

Fratelui i-a stat rușine… a început să-și ceară iertare, iar sora nu era deloc supărată, i-a propus și adăpost și de lucru.

Morala este următoarea: Nu-ți uita meleagul care te-a născut și nu întoarce spatele sângelui tău!

CITEȘTE ȘI...