Stăpânul a încremenit când și-a văzut câinele sărind brusc în mare! Incredibil ce a adus la mal: “Trăiește?”

O întâmplare aproape incredibilă a trăit pe propria piele stăpânul unui câine, după o scurtă plimbare pe plajă. Omul a încremenit când și-a văzut patrupedul sărind brusc în mare! Însă mai înfiorător a fost când a văzut că aduce ceva la mal.

Uneori animalele de companie fac lucruri incredibile, care denotă că necuvântătoarele au o abilitate incredibilă de a salva vieți fără să stea pe gânduri! Totul s-a petrecut în apele insulei Long Island.

Stăpânul a încremenit când și-a văzut câinele sărind brusc în mare! Incredibil ce a adus la mal
Mark Freely își filma câinii, pe Storm și Sara, în timpul unei plimbări, însă ce a urmat nu și-ar fi putut imagina niciodată!

Storm, un golden retriever extrem de prietenos, a avut la un moment dat o reacție bruscă: s-a aruncat din senin direct în apă! De ce? Pentru a salva un pui de căprioară care altfel nu ar fi avut nicio șansă.

„Trăiește?!”, s-a întrebat imediat omul, după ce și-a dat seama despre ce este vorba.

O salvare emoționantă: „Era îngrijorat de pui”

Stăpânul lui Storm povestește că patrupedul „a apucat puiul de cerb de gât – exact așa cum un salvamar și-ar pune brațul peste gâtul cuiva – și l-a scos din apă”. În imagini se vede cum Storm este foarte atent la starea micului căprior. Mai mult, cățelul îl și linge pe pui de câteva ori, un alt moment de maximă compasiune.

„A fost atât de emoționant”, a spus Freeley, stăpânul lui Storm. „A arătat că are cu adevărat grijă și că era îngrijorat de pui.”

Asta nu este însă TOT! După ce l-a adus la mal pe animăluțul despre care nu se știe cum a ajuns în mijlocul apelor, câinele a început să îl împungă cu nasul pentru a se asigura că este bine.

În mod clar, cățelul Storm este un erou! Video-ul a fost văzut de peste 5,2 milioane de oameni, care au rămas impresionați de gestul patrupedului! Așa se face că devenit o adevărată vedetă după ce, pur și simplu, și-a urmat instinctul de recuperare.

CITEȘTE ȘI...