Simona Halep radiază de fericire! Bărbatul celebru care a făcut-o să zâmbească iarăși

Simona Halep trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a fost testată pozitiv, la testele antidoping de la US Open și suspendată pe motiv de dopaj. Cu toate acestea, Simona îi are aproape pe cei dragi, care o ajută să treacă peste momentele grele.

Cine este bărbatul din viața Simonei care a susținut-o de-a lungul timpului?

 

 

Simona Halep trece prin momente extrem de dificile după ce a fost suspendată la US Open din cauza acuzaților de dopaj. Cu toate acestea, prietenii sportivei i-au fost mereu alături în momentele dificile.

Simona Halep, fericită alături de un bun prieten

 

Simona Halep a mers la cumpărături alături de prietena sa, Georgiana Herda, dar și de hairstylist-ul Sorin Stratulat, cel ce se ocupă de părul ei de mai mulți ani. Cei doi au devenit în timp foarte buni prieteni.

Hairstylist-ul a fost alături de jucătoarea de tenis în mai multe momente ale vieții, chiar și înainte să fie acuzată de dopaj. Se pare că Simona Halep este mereu cu zâmbetul pe buze după ce îi vizitează salonul.

 

Simona Halep a vrut să le arate urmăritorilor ei cum îi arată părul ei după ce o coafează Sorin Stratulat. Se pare că celebrul hairstylist o face mereu fericită pe jucătoarea de tenis, chiar dacă trece prin momente dificile.

Simona Halep, susținută de fostul antrenor

 

Simona Halep este într-o situație grea în acest moment, din cauza acuzațiilor de dopaj, care au dus la suspendarea din tenis, însă jucătoarea de tenis nu a rămas fără prieteni și persoane care sunt alături de ea și încearcă să anuleze această decizie pe care foarte mulți o consideră nedreaptă.

O astfel de persoană este chiar Darren Cahill, fostul antrenor al româncei.

 

Australianul în vârstă de 57 de ani se preocupă intens în această perioadă pentru a găsi soluția care ar putea duce la anularea deciziei de suspendare. Fostul antrenor al Simonei a stat de vorba atât cu ea, cât și cu foștii colaboratori despre acest întreg scandal de dopaj.

Darren Cahill s-a aflat recent în România, unde a încurajat-o personal pe Simona Halep, s-a întâlnit cu Daniel Dobre și Teo Cercel, care au făcut și ei parte din echipa ce se afla trup și suflet lângă Simona, însă antrenorul australian s-a întâlnit și cu Virginia Ruzici, fostul manager al româncei.

 

Darren Cahill și Virginia Ruzici au fost împreună la restaurantul L’Avenue și au discutat despre situația în care se află acum Simona Halep.

„Am încercat primul meu selfie, dar nu a fost un mare succes, așa că l-am lăsat pe profesionist! A fost minunat să te revăd la Paris, D”, a fost mesajul transmis de către Virginia Ruzici pe pagina sa de Instagram.

CITEȘTE ȘI...