Simona Gherghe a fost bătută crunt. Clipe de coșmar pentru vedetă: „M-a lovit cu o scândură. Am ajuns cu picioarele învinețite…”

Simona Gherghe a fost agresata crunt. Clipe de coșmar pentru vedetă: „M-a lovit cu o scândură. Am ajuns cu picioarele învinețite…”

Simona Gherghe a fost bătută crunt pe vremea când era doar un copil. Vedeta a povestit totul pe blogul personal.

Clipe de coșmar pentru vedetă. Vedeta a decis să povestească drama vieții sale pe blog, acolo unde și-a deschis de curând sufletul și a vorbit despre bătăile crunte pe care le-a îndurat de la un profesor.

Simona Gherghe A Fost Bătută Crunt. Clipe De Coșmar Pentru Vedetă: „m A Lovit Cu O Scândură. Am Ajuns Cu Picioarele învinețite…”

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a povestit Simona Gherghe pe blogul personal.

CITEȘTE ȘI...