Și-au îngropat băiatul de 17 ani, dar au vrut să-l dezgroape pentru o altă autopsie. Când au scos sicriul din groapă și au deschis capacul, au văzut ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată! Cazul care a răscolit o țară întreagă

Părinții unui adolescent în vârstă de 17 ani au fost nevoiți să trăiască nu doar șocul de a-și înmormânta copilașul, ci au fost nevoiți să îl și dezgroape, moment în care au făcut o descoperire îngrozitoare.

Kenneth și Jacquelyn Johnson au fost distruși când au aflat că fiul lor, Kendrick, a fost găsit mort, înfășurat într-un covor, în sala de sport a liceului ,,Lowndes County”. Foarte ciudat a fost faptul că pe trupul adolescentului nu s-au găsit urme de violență, concluziile anchetatorilor fiind că sărmanul băiat ar fi murit sufocat în interiorul covorului rulat, după ce s-ar fi băgat înăuntru pentru a-și fi recuperat pantofil.

La scurt timp de la înmormântare, părinții au cerut exhumarea cadavrului pentru realizarea unei noi autopsii, asta fiindcă nu aveau încredere în verdictul care le fusese servit. Dar părinții au fost îngroziți să descopere că organele importante ale băiatului lor lipseau, mai mult, în locul creierului, inimii, plămânilor și ficatului adolescentului, erau niște simple ziare mototolite!

Dar parintii au fost ingroziti sa descopere ca organele importante ale baiatului lor lipseau, mai mult, in locul creierului, inimii, plamanilor si ficatului adolescentului, erau niste simple ziare mototolite!
Doctorul Bill Anderson, cel care a realizat cea de-a doua autopsie, a declarat: ,,Mi-e foarte greu sa-mi dau seama cine nu a pus inapoi, in trup, organele baiatului.”
Pe cand tatal baiatului a marturisit, in stare de soc: ,,Suntem foarte dezamagiti. Cand l-am ingropat pe Kendrick, am crezut ca il ingropam pe Kendrick, nu jumatate din el”.
In prezent, in acest caz ciudat a fost deschisa o noua ancheta, parintii nici nu mai pot inchide ochii noaptea de durere…
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Sursă: stiri.rol.ro

CITEȘTE ȘI...