Si-A Lăsat Amanta Gravidă Așa Că A Plătit-O Să Dispară

Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să plece din țară..

Ce s-a întâmplat după nouă luni e de-a dreptul șocant. Bărbatul nu s-ar fi așteptat în veci ca soția sa să afle în acest fel.

După ani de relație, un bărbat căsătorit cu doi copii mici acasă a simțit că nefericirea s-a strecurat în relația lui cu soția. Cum pasiunea lipsea cu desăvârșire printre pamperși și colici, bărbatul și-a găsit o amantă.

Tânără, frumoasă, fără să pună prea multe întrebăr și pusă pe distracție. Idila dintre ei a durat destul de puțin. Dar a fost suficient încât bărbatul să ia o gură proaspătă de aer.

Deși soția simțea că bărbatul său o înșală, aceasta era dispusă să îl ierte și să meargă mai departe. Dar totul era doar o bănuială. Nu îl prinsese cu nimic pentru a-și concretiza gândurile. I-a crezut în continuare toate scuzele petru care a lipsit de acasă.

Într-o zi, amanta i-a trimis un sms în care își dorea să se întâlnească urgent. Bărbatul s-a aranjat ca de obicei, și-a luat zâmbetul plin de pasiune și în câteva minute s-a întâlnit cu focoasa amantă. Întâlnirea a durat puțin și a femeia a reușit să-i șteargă zâmbetul de pe buze imediat. I-a dat vestea cea mare. Era gravidă!

Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să plece din țară. Ce s-a întâmplat după nouă luni l-a făcut pe bărbat să…
De-a dreptul șocat, bărbatul nu a știut cum să reacționeze, însă parcă printr-o minune, i-a venit o idee. Avea o sumă de bani consistentă pusă de-o parte și i-a oferit-o amantei cu condiția să se întoarcă înapoi la mama sa..

Femeia a acceptat, a luat banii și a plecat din țară. Bărbatul a avut o singură dorință în schimb: a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftele, două fără. Trimite sos de roșii.”

Soțul a leșinat.

CITEȘTE ȘI...