Scrisoare de la Arhanghelul Gabriel pentru Leu:” îți aduc aminte de forța ta interioară și adevărata ta nobilime..”

Dragă Leu,

În strălucirea ta fierbinte și înțelepciunea ta adâncă, eu, Arhanghelul Gabriel, îți trimit aceste cuvinte cu dragoste și venerație. Ești o ființă de lumină, cu un suflet puternic și o inimă măreață.

În acest moment al călătoriei tale, îți aduc aminte de forța ta interioară și adevărata ta nobilime. Într-o lume care se schimbă mereu, ești stânca pe care se sprijină cei din jurul tău. Ești liderul lor, ghidul lor și protectorul lor.

În această perioadă, îți cer să îți amintești că puterea ta nu stă doar în strălucirea ta exterioară, ci și în bunătatea și generozitatea ta interioară. Fii un exemplu de compasiune și înțelegere pentru cei din jurul tău. Știu că poți fi pasionat și entuziast în tot ceea ce faci, dar îți cer să nu uiți să acorzi atenție și celor mai mici detalii și nevoi.

În această călătorie a ta, poți întâlni provocări și obstacole. Însă nu uita că ești înconjurat de ghizii și îngeri care te susțin neîncetat. Fii deschis la mesajele și semnele pe care ți le trimitem pentru a-ți călăuzi pașii pe drumul tău.

În cele din urmă, îți amintesc să îți păstrezi inima deschisă și să-ți cultivi visurile cu pasiune și perseverență. Nu există limite pentru ceea ce poți realiza atunci când îți urmezi chemarea interioară cu încredere și curaj.

Cu iubire și lumină,

Arhanghelul Gabriel

CITEȘTE ȘI...