Sarah Prodan, Probleme În Dragoste! Ce A Pățit Fiica Anamariei Prodan În Fosta Relație

Anamaria Prodan se poate considera o femeie cu adevărat împlinită atât datorită carierei sale impresionante, cât și grației familiei frumoase pe care o are.

Impresara este mamă a trei copii – două fiice din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Sarah și Rebecca și un băiat din mariajul cu Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Jr., zis și Bebeto.

Sarah Prodan a jucat baschet de performanță și a locuit o bună perioadă de timp în America, însă s-a întors în România anul trecut, pentru a fi alături de mama ei, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Tânăra, chiar dacă este abordată de foarte mulți băieți, preferă să rămână singură deoarece în fosta ei relație a fost dezamăgită complet.

Se pare că băiatul în fața căruia și-a deschis Sarah sufletul nu a fost deloc potrivit pentru ea.

Recent, într-un interviu, tânăra a dezvăluit că a fost părăsită pur și simplu, iar de atunci nu își mai dorește să se implice în relații.

„Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație.

Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Prodan, pentru click.ro.

Sarah Prodan a rămas alături de mama ei, chiar și după ce impresara a trecut peste momentul divorțului. Tânăra recunoaște că viața lor s-a schimbat odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf:

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a mărturisit Sarah Prodan.

CITEȘTE ȘI...