S-a aflat! Cât câștigă mama lui George Simion și ce factură la curent uriașă a primit

George Simion a dezvăluit, marți, la Antena 3 ce venituri are mama sa, dar și ce factură la curent uriașă a primit femeia.

Punctul de pornire al discuție a fost curiozitatea lui Mugur Ciuvică legată de cum se descurcă liderul AUR cu banii, în condițiile în care acesta a anunțat că își donează salariul de parlamentar.

Redăm mai jos discuția din timpul emisiunii “Decisiv”, moderată de Cătălina Porumbel.

Mugur Ciuvică: Dar, dvs. dacă donați 90% din indemnizație de parlamentar, că așa ați spus, din ce trăiți, că rămâneți cu vreo 1.000 de lei.

George Simion: Nu, rămân cu aproape de 2.000 de lei, dar un parlamentar mai are 28.000 de lei sumă forfetară, 4.600 de lei pentru chirie.

Mugur Ciuvică: Păi da, dar ăia sunt pentru chirie, pentru cabinetul parlamentar, nu puteți să mâncați din ei.

George Simion: Mai am diurnă 4.000 de lei.

Mugur Ciuvică: Aa, și vă descurați cu ăia…

George Simion: Păi, faceți un calcul că se ajunge undeva la 12.000 de euro, în mână, pentru fiecare parlamentar. Eu zic că trebuie să mai tăiem din parlamentari. (…)

Mugur Ciuvică: De aia sunteți supărat cu facturile, cu gazele…

George Simion: Și de asta și că a venit mama să-mi arate factura pe care o primește și mama câștigă foarte puțin. 2.500 de lei i-a venit.

Mugur Ciuvică: Mult.

George Simion a dezvăluit că mama sa este economist și are un venit de 2.300 de lei.

Cine este
George Simion (nume la naștere George Nicolae Simion; n. 21 septembrie 1986, Focșani, Vrancea, România) este un activist civic și politician conservator și de dreapta român, ales deputat în legislatura 2020-2024. Acesta militează pentru Unirea României cu Republica Moldova.[1][2][3] Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012[4] și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint”, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.[5] Alături de Claudiu Târziu, George Simion a fost co-președinte al partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) de la înființare.[6] În urma congresului AUR din 27 martie 2022, George Simion este ales ca unic președinte al partidului.[7]

Biografie
George Simion s-a născut în data de 21 septembrie 1986, într-o familie din Focșani, județul Vrancea, acolo unde a copilărit. În prezent locuiește în București și este căsătorit.

CITEȘTE ȘI...