Rona Hartner, diagnostic teribil primit de la medici

Rona Hartner a primit un diagnostic teribil de la medici.

Artista se confruntă cu o accentuată stare de oboseală, motiv pebntru care a anunţat că își anuleze toate proiectele din următoarea perioadă.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres, sigur, și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut.

Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci, da, am o stare de oboseală permanentă.

Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate.

Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a declarat Rona Hartner.

Vedeta a efectuat mai multe investigaţii medicale în Franța, însă nici un medic nu a reușit să îi dea un diagnostic clar.

În schimb, revenită n România, un medic pneumolog i-a pus diagnosticul de cancer: „Practic, de două luni tușeam continuu.

Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun.

Care m-a auzit o singură dată tușind. Și m-a trimis imediat la radiografie.

Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică. Și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav”.

Artista este încrezătoare că Dumnezeu o va ajuta şi de această dată: „M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește.

Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc.

Dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine. Pentru că a fost și oricum e altă boală. M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”.

CITEȘTE ȘI...