Rețete

Reteta mamei, cu care nu gresesc niciodata – Parjoale de post cu ciuperci – Au un gust uimitor – Nici nu-ti dai seama ca nu contin absolut deloc carne

S A Descoperit Ca Ceaiul De Gutui Reface Celulele Ficatului, Susține Funcția Stomacului și A Pancreasului

Ingrediente:

1 kg ciuperci
inlocuitor de oua
2 cepe medii
4-5 linguri pesmet
4-5 linguri ulei de floarea-soarelui
foarte putina sare
putin piper negru macinat

Mod de preparare:

Spala ciupercile, taie-le marunt, apoi pune-le la fier cu putina sare. Strecoara-le cand sunt gata.
Amesteca-le dupa aceea cu 2 linguri de pesmet, sare, piper, ceapa tocata marunt si inlocuitorul de oua (sau ouale clasice – depinde ce preferi).

Modeleaza din compozitie parjoalele, trece-le prin pesmetul ramas si prajeste-le in ulei incins, pe ambele parti. Sunt gata camd in aproximativ 10 minute.