Rețeta de ciuperci coapte. Gata in cateva minute !

De obicei, preferați să pregătiți rețeta hipercalorică de ciuperci cu cașcaval, unt, usturoi și verdeață. Dar noi vă prezentăm rețeta de ciuperci coapte , sunt la fel de gustoase. Iar în sezonul ciupercilor de pădure puteți înlocui ciupercile Champignon cu alte tipuri. Nu o să regretați!

INGREDIENTE:
-800 g de ciuperci Champignon;

-4 căței de usturoi;

-o linguriță de ierburi de Provence;

-sare, piper, ulei de măsline — după gust;

-40 ml de oțet balsamic.

MOD DE PREPARARE:
1.Tăiați ciupercile în bucăți sau lăsați-le întregi.

2.Amestecați uleiul de măsline cu usturoiul pisat, ierburile de Provence, sarea, piperul și oțetul balsamic.

3.Turnați uleiul condimentat peste ciuperci și amestecați.

4.Marinați ciupercile timp de 15-20 minute.

5.Apoi transferați-le într-o tavă termorezistentă și coaceți-le la 200ºC, timp de 15-20 minute. Amestecați-le de 2 ori în timpul procesului de coacere.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Citeste in continuare despre…

Nuca, remediul pentru stomac, inimă, sistem nervos. Ce se întâmplă dacă mănânci miere cu nuci:

Nuca, remediul primăverii pentru stomac, inimă, sistem nervos. Ce se întâmplă dacă mănânci miere cu nuci:

Combinaţia de miere, scorţişoară şi nuci este o încântare atât pentru papilele gustative, cât şi pentru sănătate. Preparat cu ingrediente naturale aflate la îndemână oricui, acest amestec are puterea de a trata foarte multe afecţiuni, atribuindu-se pe bună dreptate, calitatea de elixir.
Efectele terapeutice ale mierii, ale scorţişoarei şi ale nucilor sunt bine cunoscute, această reţeta fiind folosită cu succes în tratamentele naturiste ale multor boli, în special ale celor care au drept cauza deficienţă sistemului imunitar.

Ingrediente:

100 de grame de miez de nucă,300 de grame de miere,2 linguriţe de scorţişoară

Cum se prepară:
Miezul de nucă se macină şi se amestecă cu mierea şi cu scorţişoară până când se omogenizează.

Afecţiuni tratate cu amestecul din miere, nuci şi scorţişoară:

1. Întărirea imunităţii – consumaţi o linguriţă pe zi pe o perioada cât mai lungă
2. Prevenirea şi tratarea bolilor de inima – se ia câte o linguriţă dimineaţă pe stomacul gol şi una seară înainte de culcare (3-4 luni pe an)
3. Stimularea memoriei – se consumă 3 linguriţe pe zi, dimineaţă, la prânz şi seară (se recomandă în special în perioada de examene).

4. Inflamatiile vezicii urinare – diluaţi 2 linguriţe din acest preparat într-un pahar cu apă călduţă. Consumaţi câte un pahar pe zi timp de 7 zile
5. Artrită – aplicaţi amestecul pe locul afectat şi masaţi încet. Alternativ, puteţi să consumaţi în fiecare dimineaţă pe stomacul gol un pahar de apă călduţă în care aţi adăugat o lingură din acest amestec
6. Răceală – se adaugă o lingură din acest preparat într-un pahar cu apă călduţă şi se bea câte un pahar dimineaţă şi unul seară, înainte de culcare
7. Scăderea colesterolului – consumaţi 4-5 linguriţe pe zi, asociate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, şi în maxim o luna, nivelul colesterolului va reveni la normal

Citeste in continuare apsand AICI