RÂZI CU LACRIMI! CE RĂSPUNS A PRIMIT UN BĂRBAT, DUPĂ CE A POSTAT IMAGINI CU CEL CARE I-A FURAT BICICLETA

Un bărbat a vrut să-și recupereze bicicleta furată de un individ, chiar din scara blocului, așa că a postat imaginile cu „autorul” întregii opere, pe rețelele de socializare. Ireal ce răspuns a primit, în momentul în care o femeie l-a recunoscut pe hoț și el a întrebat-o cine este și unde stă individul respectiv.

Internetul ne adună pe toți mai aproape, unul de celălalt. Fie că vrem să împărtășim părticele din viața noastră, să comunicăm cu cei dragi, să experimentăm tot felul de lucruri noi care ne sunt puse la dispoziție de mai multe aplicații, toate acestea creează legături interumane.

RÂzi Cu Lacrimi! Ce RĂspuns A Primit Un BĂrbat, DupĂ Ce A Postat Imagini Cu Cel Care I A Furat Bicicleta

Tot pe internet, un bărbat a apelat la ajutorul prietenilor săi pentru a-l găsi pe hoțul care i-a furat bicicleta chiar din scara blocului. A postat câteva imagini cu individul respectiv și o femeie a reacționat de îndată și i-a spus că îl cunoaște pe făptaș.

Ce răspuns a primit bărbatul de la femeia respectivă

Femeia nu a fost atât de drăguță, precum a crezut cel păgubit. Dialogul dintre cei doi a arătat cam așa:

„-Eu îl cunosc. E vecin cu mine.

-Nume, adresă?

-Nu-ți spun!”

RÂzi Cu Lacrimi! Ce RĂspuns A Primit Un BĂrbat, DupĂ Ce A Postat Imagini Cu Cel Care I A Furat Bicicleta

Unui băiețel i s-a furat bicicleta tot din scara blocului

În vara acestui an, un băiețel din Sibiu a avut parte de un caz asemănător. Un hoț i-a furat bicicleta din scara blocului, iar mama acestuia a făcut plângere la poliție pentru a-l găsi pe hoț, mai ales că femeia descoperise că hoțul a pus bicicleta în vânzare.

„Eu m-am uitat pe OLX și am găsit la vânzare o bicicletă asemănătoare. Știu sigur că este cea a fiului nostru, chiar dacă aceasta este vopsită cu negru. În unele locuri, se poate observa portocaliul inițial. Cel care a furat-o cu siguranță a vopsit-o. Anunțul a fost postat duminică. Nu știu încotro să mă mai duc și unde să mai verific. Bicicleta fiului are un defect de care știm doar noi, iar ca să o repari costă mult. De aceea, dacă aș vedea-o, aș recunoaște-o”, a declarat femeia aceasta, relatează Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI...