Raluca a murit într-un accident de mașină, împreună cu fiul și tatăl ei! Întreaga familie și-a găsit sfârșitul, după ce femeia a făcut o depășire periculoasă. Mai aveau doar 10 kilometri până acasă

Tragedie fără margini pe ”Drumul Morții”, E85! O familie a murit, după ce Raluca, o tânără de 31 de ani, a făcut o depășire periculoasă.

Tragedie fără margini pe E85! Raluca, împreună cu fiul ei și tatăl său, au fost implicați într-un grav accident rutier, chiar cu 10 kilometri înainte de a ajunge acasă. Cei trei se îndreptau dinspre Bacău spre Roman, atunci când șoferița de 31 de ani a încercat o depășire periculoasă, intrând cu mașina în plin într-o dubă care circula regulamentar.

De precizat este că, imediat după tragedie, autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Din nefericire, ajutoarele ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața Ralucăi și membrilor familiei ei. De asemenea, alte 3 persoane implicate în accident au ajuns în stare gravă la spital.

Cele 3 persoane decedate mai aveau doar 10 kilometri până să ajungă acasă.

„Îi cunoşteam familia, îl cunoşteam pe domnul, era un om deosebit.

Avea o afacere în Roman. Era cunoscut între romaşcani ca un om serios, un om care făcea lucruri bune. Dumnezeu l-a chemat în ceruri prea repede şi e o veste extrem de tristă pentru mine şi pentru comunitatea noastră.” 

Raluca A Murit într Un Accident De Mașină, împreună Cu Fiul și Tatăl Ei! Întreaga Familie și A Găsit Sfârșitul, După Ce Femeia A Făcut O Depășire Periculoasă. Mai Aveau Doar 10 Kilometri Până Acasă

Care este starea celorlalte 3 victime implicate în accidentul rutier

În urma accidentului rutier, alte 3 persoane au fost grav rănite, respectiv un bărbat de 33 de ani, dar și o femeie de 38 de ani și un bărbat de 42 de ani, soț și soție. Toate cele 3 victime sunt în afara oricărui pericol în aceste momente, conform detaliilor oferite de un reprezentant al Spitalului Roman.

„Este vorba de un bărbat de 33 de ani. În urma investigaţiilor a rezultat o fractură de femur. De asemenea, au mai fost transportate o femeie de 38 de ani şi un bărbat de 42, soţ şi soţie, ambii cu traumatisme. Toţi cei trei pacienţi sunt stabili şi conştienţi.”a declarat un reprezentant al Spitalului Roman.

CITEȘTE ȘI...