Profesoara de muzică de la „Vocea României”, Gabriela Duţescu, a încetat din viaţă

Este o zi tristă în lumea muzicii românești, deoarece Gabriela Duţescu, o profesoră de muzică extrem de talentată și apreciată, cunoscută și ca antrenoarea de la emisiunea de succes „Vocea României”, a încetat din viață.

 

Anunțul devastator a fost făcut de nimeni alta decât Paula Seling, care a fost una dintre cele mai importante și apreciate eleve ale Gabrielei Duţescu.

Paula Seling a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, unde a făcut cunoscută vestea tragică și a împărtășit cu toată lumea durerea și regretul pe care le simte în acest moment greu.

Gabriela Duţescu a fost nu doar o profesoră și antrenoare, ci și o figură maternă pentru Paula Seling. Ea a avut un impact major asupra evoluției muzicale a artistei și i-a dat vocea puternică și emoționantă pe care o aude publicul astăzi. Paula Seling a mărturisit în postarea sa că regretă enorm că nu a putut să-și arate recunoștința și iubirea pentru Gabriela Duţescu în ultimele săptămâni de viață ale acesteia. Ea ar fi vrut să o sune mai des, să o strângă în brațe și să-i exprime cât de mult înseamnă pentru ea.

În mesajul său, Paula Seling a subliniat și faptul că ar fi dat orice pentru a avea ocazia să petreacă timp cu Gabriela Duţescu, să îi ofere sprijin și să îi arate cât de mult o iubește. Regretul și tristețea pentru momentele pierdute nu pot fi acum îndreptate, iar Paula Seling speră că Gabriela Duţescu îi va ierta pentru acestea. Ea a încheiat mesajul adresându-i ultimele cuvinte de adio, exprimându-și iubirea și recunoștința față de profesoră și dorindu-i odihnă veșnică și drum lin printre stele.

Gabriela Duţescu a fost o antrenoare extrem de apreciată în emisiunea „Vocea României”, unde a avut ocazia să modeleze voci talentate și să contribuie la formarea unor artiști foarte îndrăgiți în industria muzicală românească. Printre elevii săi se numără nume cunoscute precum Smiley, Dida Drăgan și Marcel Pavel. Prin intermediul talentului său și a dedicării față de muzică, Gabriela Duţescu a influențat în mod pozitiv carierele acestor artiști și le-a oferit ocazia să se afirme în lumea muzicală.

CITEȘTE ȘI...