Primul Ajutor Oferit De Un Polițist În Timpul Unui Examen Auto Salvează Viața Unei Femei După Un Infarct

Un polițist a salvat viața unei femei care a suferit un infarct în timpul examenului pentru obținerea permisului de conducere, arată un comunicat al Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări.

Polițistul Ionuț se afla în timpul procesului de examinare a candidaților pentru permisul de conducere. Printre aceștia se afla și o doamnă în vârstă de 45 de ani. Ionuț a observat că femeia prezenta semne de agitație și neliniște și i-a sugerat să aștepte câteva minute înainte de a porni motorul mașinii pentru a se liniști.

La doar două minute după începerea examenului, starea femeii s-a înrăutățit brusc, ea suferind un infarct și căzând cu capul pe volan. Polițistul Ionuț, care se afla în mașină, nu a stat pe gânduri și a acționat imediat.Primul Ajutor Oferit De Un Polițist În Timpul Unui Examen Auto Salvează Viața Unei Femei După Un InfarctIonuț a coborât femeia de la volan și a început manevrele de resuscitare, care se dovedesc a fi vitale în astfel de situații. În același timp, a fost alertat echipajul de Ambulanță, care a sosit de urgență la fața locului.

Datorită intervenției rapide a polițistului Ionuț, starea femeii s-a stabilizat și a fost transportată de urgență la spital. Comunicatul Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări subliniază că femeia a fost salvată în mare parte datorită acțiunilor polițistului Ionuț, al cărui gest a demonstrat altruism și implicare în salvarea vieții acesteia.

Cazul oferă un exemplu valoros despre importanța acordării primului ajutor în situații de urgență, care poate face diferența între viață și moarte.

CITEȘTE ȘI...