„Prima dată când plec eu!” Culiță Sterp a rămas singur cu copilul lui acasă, după ce partenera sa de viață a plecat într-o călătorie

Lucrurile încep să se linișească în familia Sterp, iar Culiță, partenera și fiul lor se bucură de sărbătorile de iarnă, așa cum și-au dorit.

Cei doi au împodobit bradul și s-au bucurat de cadourile aduse de Moș Nicolae, s-au distrat și au petrecut clipe frumoase împreună, ca o familie fericită în preajmă sărbătorilor de iarnă.

 

 

Logodnica artistului a plecat de acasă, iar Culiță a rămas singur cu cel mic.

Logodnica artistului le-a promis fanilor, într-un videoclip, postat pe rețelele de socializare, ca le va spune despre surpriză și despre locul în care va fi plecată.

 

Iubita cântărețului a plecat la Istanbul, iar cel mai probabil este un interes de afaceri pentru magazinul pe care și l-a deschis în urmă cu puțin timp și care are foarte mult succes.

Cu toate că nu a plecat de foarte mult timp, deja îi este dor de cel mic, deoarece nu este obișnuită să stea departe de acesta.

 

Logodnica lui Culiță Sterp a publicat una din cele mai emoționante poze pe Instagram în timp ce vorbea cu fiul și cu viitorul ei soț.

„Prima data când plec eu și îi las pe amândoi acasă!”, a transmis blondina, pe rețelele de socializare.

 

Iubita lui Culiță Sterp este în culmea fericirii pentru faptul că i s-a împlinit un vis la care muncește de peste un an, mai exact, acela de a-și deschide propriul magazin online de haine pentru copii și adulți.

Iubita lui Culiță Sterp a dat lovitura cu site-ul de haine

 

Logodnica artistului a avut vânzări record în primele zile de la deschidere, iar cererea a fost una atât de mare, încât articolele s-au epuizat destul de rapid.

Mulți fani din străinătate au cerut să se facă livrări și acolo, iar iubita artistului primește mesaje din toate colțurile lumii.

 

„Poate ca la suprafață, e doar despre haine — unisex, în culori plăcute și neutre, extrem de confortabile, și cu foarte mare accent pe calitate, ambalate cu grijă, și atenție la fiecare mic detaliu, cu gândul la micuții care le vor purta.

Dar e mai mult de atât! E și despre dragoste maternă, despre familie și conexiune, despre bucuria lucrurilor simple, și despre a-i oferi puiului de om ocazia să-și spună singur povestea, în loc să lase hainele să vorbească în locul lui.

 

Pur… și simplu”, se arata pe site-ul blondinei.

CITEȘTE ȘI...