Prezentatoarea De Știri Se Luptă Cu Cancerul Pentru A Treia Oară

Alina Vancia, cunoscută prezentatoare de știri de la Digi FM, trece printr-o perioadă dificilă în aceste zile.

Colegul său, Lucian Mîndruță, a făcut publică situația ei, invitând oamenii să o ajute în această luptă împotriva unei boli grave.

O luptă grea împotriva cancerului

Alina Vancia, cu o carieră de peste 20 de ani în radio, se confruntă acum cu o recidivă a bolii de care credea că a scăpat. După operații și tratamente grele, prezentatoarea se pregătește să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta pentru a elimina un nodul de pe ficat.

Lucian Mîndruță a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant prin care a dezvăluit drama prin care trece colega sa. Acesta a făcut un apel la cei care doresc să o sprijine pe Alina Vancia, oferind chiar și detalii despre contul bancar unde pot fi trimise donațiile.

Apelul la solidaritate
Într-o perioadă în care mulți sunt plecați în vacanțe sau se pregătesc pentru concedii, Lucian Mîndruță a îndemnat oamenii să găsească un colț de buzunar pentru a ajuta o voce cunoscută din radio. Suma de aproximativ 5000 de euro este necesară pentru operația și recuperarea Alinei Vancia.

Ceilalți colegi și prieteni ai prezentatoarei de știri au fost emoționați de apelul lui Mîndruță și au început să distribuie mesajul pentru a strânge cât mai multe fonduri în sprijinul Alinăi.

Pasul următor în lupta împotriva bolii
Alina Vancia, pasionată de radio și de informație, se află acum într-o etapă dificilă a vieții sale, luptând pentru sănătatea ei. Cu sprijinul oamenilor din jur, speră să poată depăși și această încercare și să se întoarcă la microfonul de la Digi FM, continuând să aducă informația corectă și obiectivă ascultătorilor săi.

În aceste momente grele, solidaritatea și susținerea comunității sunt de o importanță crucială pentru Alina Vancia, care se află acum într-o luptă împotriva unei boli necruțătoare. Prin gesturi mici sau prin distribuirea mesajului lui Lucian Mîndruță, fiecare poate contribui la această cauză nobilă și să ofere un sprijin moral și financiar unei voci cunoscute din media românească.

CITEȘTE ȘI...