Povestea romancei din Gorj care este sofer de TIR in Spania: “Politistii ma opreau mereu, se luau dupa mine” BLONDA ARE FANI in toata lumea!

Crina Micnescu (40 de ani), din Gorj, lucreaza ca sofer profesionist in Spania si imblanzeste cu succes un mastodont cu o greutate de peste 40 de tone.

Crina Micnescu este o gorjeanca de 40 de ani care a mostenit pasiunea pentru masini de la tatal ei, fost sofer profesionist. De mica visa sa stapaneasca volanul si in urma cu zece ani si-a indeplinit visul: a inceput sa conduca TIR-uri.

am sa devin si eu sofer ca tatal meu si sa conduc masini asa de mari. Nu mi-a fost teama. Ma consider mult mai in siguranta in TIR decat intr-o masina mica. In urma cu zece ani am devenit sofer profesionist si am obtinut atestele necesare pentru orice fel de transport, chiar si agabaritice si pentru produse periculoase sau explozive, mai putin de transport persoane.

Este o responsabilitate si nu mi-a placut, pentru ca imi este incomod. Atunci, toata lumea a fost uimita ca vreau sa devin sofer profesionist, mai ales ca am luat permisul de la prima incercare, atat orasul, cat si sala. Doar o singura femeie din Gorj mai profesa ca sofer de TIR“, isi incepe povestea Crina.

Sursa: adevarul.ro

CITEȘTE ȘI...