Povestea incredibila a ROXANEI, tanara care i-a adus lacrimi in ochi lui Florin Calinescu la „Romanii au talent”: „Eram dezamagita, plangeam…”

Apariția pe scenă a tinerei desculțe și cu trupul scris pe fiecare părticică anunța un moment memorabil. Jurnalistii de la VIVA i-au luat un interviu in exclusivitate Roxanei ZORZOLAN, tanara de o sensibilitate aparte, care l-a impresionat pana la lacrimi pe maestrul Florin Calinescu. Redam cateva fragmente din acest interviu, pe care il puteti citi integral pe Revista VIVA.

REVISTA VIVA!: Cum te-ai hotarât să participi la Românii au Talent? Te-a influențat cineva?
ROXANA ZORZOLAN: Hmm… M-a influențat mai degrabă ceva: experiența din vara trecută, când am decis să plec singură în America cu programul Work and Travel, nu numai pentru a avea o vară minunată, ci pentru a “lucra la mine”. Am tot scris… de toate. Într-o zi am început să scriu o strofă și am știut pur și simplu că are o putere anume. Era spre sfârșitul verii. Mi-am promis că o să termin cântecul și atunci când o să merg  acasă o să îl cant la ”Românii au talent”. Ideea mi-a venit pe loc. Când am ajuns în țară, am început imediat facultatea. Îmi amintesc: stăteam în cămin, mă trezisem foarte dimineață, pe la 5-6 cred, ca să lucrez la visul meu, pentru că, în rest, trebuia să mă ocup de facultate. Trimisesem formularul de înscriere. Stăteam în pat și chițăiam de fericire, de curiozitate, de nerăbdare!

Recomandam sa citesti si: Dupa ce si-a dat demisia, Dragos Bucur a spus tot adevarul despre Visuri la cheie, daca este o emisiunea reala sau nu. Motivul…

Ai avut un moment extrem de complex, la Românii au Talent. Cum l-ai conceput?
Cântecul a fost început în California, în liniștea și simplitatea orașului Bridgeport, și continuat în România. Iar, de fiecare dată când incercam să mă imaginez pe scenă cântând, ideile îmi veneau, imaginea se compunea. Am văzut cu ochii minții că trebuie să fie așa, scris pe corp, legat la ochi și la mâini. Și am zis: de ce nu ?

Ce ai simțit când ai văzut că toți jurații te-au aplaudat în picioare? L-ai făcut pe Florin Călinescu să plângă… Asta se întâmplă foarte rar…
Pentru mine a fost copleșitor. Dar cred în puterea unei inimi. Cred în puterea sincerității. Nu poți da greș niciodată dacă te arăți cu o asemenea atitudine în fața cuiva. Mă așteptam să rezonez cu cineva. Cineva, acolo, undeva, să mă înțeleagă, dar am rămas uimită când am văzut că toată sala și toți cei 4 jurați erau în picioare. Sinceră să fiu, pentru mine acel moment a fost divin. Chiar de luăm 4 de nu, nu conta. Aceea va rămâne întotdeauna cea mai frumoasă seară din viață mea (până acum)!

Mai recomandam si: Oboseala si-a spus CUVANTUL. Andra nevoită să părăsească România. Din păcate, nu are de ales. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Care e povestea vieții tale? Ai trăit vreun moment cu adevărat dramatic, până acum?
Am fost de când mă știu timidă. Cea mai mare dramă cred că asta a fost: de fiecare dată când plecam de pe scenă, și toți prietenii mei știu, eram dezmagită, plângeam, îmi scăpa vocea, se întâmpla ceva rău. Am avut foarte puține momente pe scenă de care să mă bucur.

Ai venit în Bucureșți pentru facultate. Cum este viața ta în Capitală? Unde locuieșți, cum îți petreci timpul?
Viața mea s-a schimbat de când am ajuns în București, asta este evident: alt mediu, alt ritm. Acum, însă, m-am obișnuit. Locuiesc la cămin acum cu încă trei colege minunate. Prioritățile mele au fost până acum legate de facultate, dar, în ultimul timp (an), balanța a înclinat către muzică și scris. E ceva ce îmi pune inima pe jar și-mi luminează zilele. Timpul meu e prețios și am decis să profit de fiecare secundă.

sursa

CITEȘTE ȘI...