Păstrează această bunătate de prăjitură cu fructe – Este pufoasă, fragedă și deliciosă

Ingrediente pentru blat:

200 g unt la temperatura camerei
250 g zahăr
250 g lapte
4 ouă
420 g făină de grâu
16 g praf de copt
15 g cacao
350 g cireșe fără sâmburi
Mod de preparare:

Prepararea aluatului:
Mixează untul cu zahărul până devine spumos.
Adaugă treptat ouăle și continuă să amesteci.
Adaugă făina amestecată cu praful de copt și laptele, alternând.
Întinderea aluatului:
Întinde aproximativ jumătate din aluat uniform în tava de 40 cm x 30 cm.
În restul aluatului, adaugă cacao și amestecă.
Întinde uniform aluatul cu cacao peste cel simplu.
Presară cireșele deasupra.
Coacerea:
Coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 35 de minute.
Lasă să se răcească și apoi presară cu zahăr pudră.

CITEȘTE ȘI...