Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții

Kate Middleton (42 de ani) trece prin momente dificile din punct de vedere medical. Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer și medicii i-au recomandat să nu se mai implice activ în viața publică.

Ea se află sub tratament, iar starea ei de sănătate, fiind fragilă, o împiedică să participe la anumite evenimente la care sunt prezenți membrii Casei Regale a Marii Britanii. Medicii au venit cu vești noi pentru soția Prințului William. Iată mai jos detaliile:

Kate Middleton trebuie să își concentreze întreaga atenție asupra propriei sănătăți. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer și pe 22 martie 2024, s-a destăinuit în fața tuturor, printr-un videoclip publicat pe internet, despre ce trece. Din cauza stării de sănătate și a recomandărilor stricte ale medicilor, Prințesa de Wales este sfătuită să nu se implice activ în viața publică.

Kate Middleton a fost sfătuită de medici să nu se implice în viața publică

De când soția Prințului William a vorbit despre diagnostic, a fost văzută rareori în public. De exemplu, în spațiul public circulă o imagine cu Prințesa de Wales, însă aceasta a fost creată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Imaginea A.I. a devenit rapid virală și transmite un mesaj puternic.

Prințesa de Wales și-ar dori să ia parte la „Trooping The Colour”, evenimentul dedicat Regelui Charles, însă este sfătuită de medici să nu se implice în viața publică. Evenimentul va avea loc la data de 15 iunie 2024.

Pe de altă parte, soția Prințului William ar fi trebuit să își îndeplinească rolul dobândit în urma statutului de Colonel al Gărzilor Irlandeze. Starea de sănătate nu îi va permite acest lucru. Datele publice arată că Middleton va fi înlocuită de generalul-locotenent James Bucknall.

Palatul Kensington a confirmat, pe 30 mai, că Prințesa de Wales „nu va face parte în mod oficial la repetițiile din 8 iunie”, arată The Mirror. Acest anunț a ridicat semne de întrebare. Starea de sănătate a lui Kate Middleton s-ar putea să fie mai precară decât se spune. Nici Regele Charles nu va urma programul normal al acestui eveniment.

Prințesa de Wales traversează momente dificile după ce a primit diagnosticul medicilor. Iată o parte din mesajul transmis de Kate Middleton:

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri,” a transmis Kate Middleton.

CITEȘTE ȘI...